Arama sonuçları: *

1. S

Bu pcyi almak mantıklı mı

ONUR 29 bir odaya gir yardımcı olacağım ben sana
  2. S

var sunucu davetı atayım ben direk sana kardeşim. https://discord.gg/J2MbG6wX
  3. S

5600X aldığım için boşta. r52600 var 5600X içinden çıkan soğutucuyuda hiç kullanmadan hediye edeceğim. Son fiyat 1500. İşlemci pinlerinin hepsi sağlam istanbul içi ise daha gönül rahatlığı ile satış olur ama değil ise. kargoda bana ait olur sorun değil.
  4. S

Tanıdık bir bilgisayarcıya aldığın parçaları toplattırsan daha iyi olur. Yanı konuda müsade var ise elimde işlemci bulunuyor. Bilginiz olsun. Birde baktım da rx570 ler 2000-2200 TL bandında ekran kartları var. sahinbinden de.
  5. S

Daha önceden 1300x kullandım. Sizi belli bir sure sonra mutlu etmeyecek. Ben bile 2600 işlemcimi 1500 e ilana koydum. Arkadaş sadece ekran kartına ne kadar fiyat biçmiş çözemedim. Anakart modeli nedir kesin a320 falandır.
  6. S

RYZEN 5XXX Serisi icin Ayrintili PBO ayarlarini yapma (Asus Anakartlar icin)

Merhaba daha dün işlemciyi aldım. 2600 var idi elimde o.c yaparak kullanıyordum. 4.2 de bu işlemci de 4.2 de sabit kaldı. Takmadan önce bütün bıos ayarlarını sıfırlamıştım. Senin dediğin ayarlarıda yaptım. Şansıma kaliteli çekirdek olarak tabir edilen çekirdekler bende çok şaşırdım 4 adet çıktı...
Top Bottom