Arama sonuçları: *

1. Sütlwc

8.000₺ Telefon Önerisi

Merhaba 5.000₺ ile 8.000₺ arası Fp akıllı telefon arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  2. Sütlwc

15.000₺ Bütçe Lütfen Yardın

sağ ol abi bekliyorum...
  3. Sütlwc

15.000₺ Bütçe Lütfen Yardın

Merhaba arkadaşlar 15.000₺ bütcem var 21 gün sonra askere gideceğim gitmeden almak istiyorum 6 ay boyunca ekonominin ne olucağı belli değil 20 gün de hazır sistem bekliyimmi tavsiyeniz var mı
  4. Sütlwc

I3-12100f ve RTX 3060 Ti darboğaz yapar mı ?

sanırım ucu ucuna besler işlemci gücü fazla olan oyunlar da %100 verim alamazsın ama 12.nesil işlemci olduğu için ileride güncellersin, yada eksiğin varsa güç kaynagını gold yap 12100F al ileride güncellersin
  5. Sütlwc

psu arzası neden dir

Adı ne Psu Tamir Yapan Yerlerin
  6. Sütlwc

Güç Kaynağım Bozuldu

Merhaba Güç Kaynağım Bozuldu Pc Kapandı ve Birdaha Açılmadı Bir Tamirciye Götürdüm Güç Kaynağı arızalanmış Dedi sonra Psu yu bir alete taktı 5w arızası dedi yeni güç kaynağı alacağım ama bununda tamir olmasını istiyorum eski ve duygusal olarak sevdiğim bir Psu :) bildiğiniz Güç kaynağı Tamir...
  7. Sütlwc

27 bin tl bütçeye bu pc nasıl ? Neler geliştirilebilir

Doğru, ben de bekliyorum 15k bütcem var ama dolar 18.25 de sabit bu ara o yuzden bekliyorum
  8. Sütlwc

bunu almak istiyorum sizce alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-toshiba-i7-5.nesil-8gb-ram-2gb-nvidia-240gb-ssd-plus1tb-hdd-fhd-ekrn-1050453610/detay Bence bir bak rastgele açtım araştır performans videolarına bak youtube den
  9. Sütlwc

Sadece Notebook mu olsun istiyorsun
  10. Sütlwc

Rx6600 Sistemi Alayımmı Bekleyeyimmi

Marka Takıntım Var Msi Asus falan olsun istiyorum bütün sistem, Güç kaynağından Başım çok Yandı Vento iyi bir marka değil bence
  11. Sütlwc

Bence 5k çok fazla bunun için Ders çalışır Film izlersin Bütceni biraz yükseltirsen daha iyi olur senin için
  12. Sütlwc

Rx6600 Sistemi Alayımmı Bekleyeyimmi

Merhaba arkadaşlar Sistem alacağım ama https://www.gamegaraj.com/urun/hector-5t12-rx6600/ Sizce bu sistemi alayımmı? F/P ürünler Youtuba falan gelirmi Beklemelimiyim Bütce 15k
Top Bottom