Arama sonuçları: *

1. M

Türk Telekom Modem Zorunlu

aynı sorunu az önce yaşadım keenetic hopper modemim var ne yapmam lazım arkadaşlar söküp kendi modemimi takarsam sorun olurmu nalet olsun böyle düzene
  2. M

❌İndirim Bitti! 99.999 TL RTX 5080 Ultra 9 275HX MSI VECTOR 16 HX AI A2XWIG-090XTR

alakası yok 86 bine laptop aldım 1 ay önce dün 30 binlik alışverişim durduk yerde iptal oldu tekrar almak zorunda kaldım başka bir problem var bence
  3. M

🔥İndirim Çift Kollu Monitör Tutucu - Dark VM200 - 1598TL

arkadaşlar çift kollu kullanıyorum kullanışlı değil çok bilginiz olsun iş görür ama ayrı ayrı tek tek almak daha iyi olur
  4. M

Karr Office Çift Motorlu Elektrikli Yükseklik Ayarlı Masa 180x80 14.650 TL

hocam gayet kaliteli bilgisayar kasam oldukça ağır monitörüm oldukça ağır ıvır zıvır eşyalarım var gayet sağlam hissettiriyor
  5. M

Arkadaşlar benim masa geldi motorlar gizli şekilde yapılmış efsane olmuş muhtemelen yapıyı güncellemişler gerçekten hoş görünüyor sağlam sallanma yok kullanması keyifli gerçekten tavsiye ederim
  6. M

valla hocam dönüş yaparsan güzel olur tecrübelerini aktarırsan benimki de bir haftaya anca gelir heralde
  7. M

ölçü olarak fiyat farkı değişiyor burada daha uygun hocam
  8. M

Arkadaşlar fiyat performans olarak diğer yükseklik ayarlı masalara göre gayet iyi kaliteli olumsuz hiç yorum görmedim fiyat tek motorluya göre bir tık fazla ancak daha fazla aşağı yukarı ayarı mevcut ekstra bir kaç özelliğide var değerlendirecek arkadaşlar varsa bakabilir. İndirim koduyla...
  9. M

🔥İndirim GAMEGARAJ/DONANIMARŞİVİ HEPSİBURADA İNDİRİMLİ SİSTEMLER

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Anakart: Biostar B650MTBellek: 2 Adet KINGSMAN GAMING BLACK 16GB 6000MHz CL38 DDR5 Ekran Kartı: Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB 192Bit GDDR7Depolama: WD 1TB Green Sn3000 m2.nvme SSD Disk WDS100T4G0E Kasa ve Güç Kaynağı : XPG Lander 500 650W 80+ 4x120mm Rainbow Kasa...
  10. M

🔥İndirim GAMEGARAJ/DONANIMARŞİVİ HEPSİBURADA İNDİRİMLİ SİSTEMLER

arkadaşlar bende arkadaşım için almıştım galiba iptal edeceğim mantıklı sistem bulamadık bir türlü indirim diye paylaşmışlar ama parçalar çöp
  11. M

🔥İndirim Hepsiburada Taksitli Bilgisayarlar (10 Taksit )

Prime S2 Amd Ryzen 5 7500F 32GB RAM 1TB SSD RTX5060Ti 16GB Freedos Oyuncu OEM Paket arkadaşıma alacağım ancak içeriğini sordum şok oldum alınır mı bu şartlarda arkadaşlar bence alınmaz gibi ama İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Anakart: Biostar B650MTBellek: 2 Adet KINGSMAN GAMING BLACK 16GB...
  12. M

❌İndirim Bitti! Vatanda moza ürünlerinde %15 indirim

hocam ben bundle aldım vatandan galiba bunun v1 ve v2 versiyonu varmış acaba v2 olarak mı gelir sizce
  13. M

marka olarak baktım bende eski serilerinde mi sıkıntı vardı sadece bakayım bende biraz daha
  14. M

yorumlarda birçok sorun yaşayan var galiba pxn ile ben mozadan devam edeceğim galiba inidirimli aldım clutch kit ve fren için bir aparatla beraber vites ile el frenini spardox tan aldım
  15. M

arkadaşlar bende moza r5 sipariş ettim dün bir kaç araştırma yapmıştım ancak vd6 yı yeni gördüm tecrübesi olan arkadaşlar yazmış sizce iptal edip vd 6 ya mı geçeyim sipariş gelmeden ne dersiniz
  16. M

🔥İndirim Hazır sistem+monitör+ekipman

arakadaşlar milletin gazına gelip alayım demeyin 7000 9000 serisi kullanan arkadaşlarım var hepsi pişman
  17. M

🔥İndirim Hazır sistem+monitör+ekipman

amd pişmanlıktır
  18. M

Yardım Zowie 600 hertz almaya değer mi sizce ?

480hz oled monitör kullanıyorum 360 tan sonrası fantazi ghosting sorunu olmayan 360hz monitör yeterli
  19. M

🔥İndirim TAKE HİQ %40A VARAN İNDİRİM 🔥🔥

davar güder gibi güdülen kitlenin mensubları gerçekten farklı taraflarımızla gülüyoruz size
Geri