Arama sonuçları: *

1. N

PCI express x4 ekran kartı x16 slota takılır mi

Aynen bende baya şaşırdım yani fiyata göre yan markalardan çok daha ucuz alınır mı sizce x4 4060 gibi karta ilginç
  2. N

RX 6500 xt ekran kartlı sistem arıza

Yeni bir DP kablosu ile duzelebilir mi sence
  3. N

Furmak testinde hiçbir sıkıntı yok ama oyunlar sıkıntılı bide hdmı geçince hiçbirinde sorun yok
  4. N

Valorant açarken solda full çizgiler oluştu
  5. N

Ya hani çok garip bı duurm nasi oluyo oyunda oluyo orda olmuyor yarın bı baska kablo takayım da deneyeyim umarım düzelir
  6. N

Basit seviye oyunlar bile sorinlu oluyo karelderden oluşan gri çizgiler gidip geliyo vs vs kablo kaynaklı olabilir mi
  7. N

Peki sende oyunda bir sıkıntı var mı ben kartı bugün aldkm zaten yeni yani 1663098274 Bende 2 sinide bugün kurup denedim ve stres testi temiz oyun içinde dediğim sorun olusuyo kablo kaynak Li mıdır senfe
  8. N

En son driver i kurdum kendim manuel olarak ve sorun gözükmüyor display kullanırken de furmark testinde sıkıntı yok ama oyunlarda dediğim sorun mevcut
  9. N

Yeni ekran kartı aldım bilsayarima, bugün geldi. Model RX 6500 XT. Daha önce onboard HDMI ile kullaniyordum, bugün Display'e geçtim. FurMark'ta sorun yok ama oyunlara girdiğimde ekranda karelerde oluşan gri çizgiler görüntü saliselik gidip geliyor ama HDMI kullanırken aynı karta sorun...
Geri