Arama sonuçları: *

1. nalo55

Max 40k 4060 laptop önerisi

Konu başlıkta belirtildiği gibidir oyun odaklı oynanıcak ,laptop olmalı kykdayız
  2. nalo55

Tarife indirimi-önerisi olan var mı

Kn Knk ben bi öncekini burda bulmuştum o yuzden soruyorum bazen çok kârlı oluyor
  3. nalo55

Tarife indirimi-önerisi olan var mı

Turkcelldeyim şuan, tarfiem bitiyor 15 gün sonra. turkcell de 30gb +40gb sosyal medya 490 a buldum.daha iyi tarife felan var mı şuan piyasada int lazım yurttayım
  4. nalo55

Airpods takınca olmayan bildirim geliyor

Beyler iphoen13 airpods takıp müzik dinleyince 10-15dk da bir siri şunu diyor”birisi bir çıkartma gönderdi” ama ne mesaj var wp de ne başka bir şey nedir bunun sebebi başına gelen var mı
  5. nalo55

beyler kyk hakkında bir sorum olacak

şimdi ben 2024 de üniversiteyi bıraktım kyk kredim kesildi ,sınava girdim yeni bir üniversiteye yerleştim nasıl kredi başvurusu yapacağım normal yeni başlar gibi mi yoksa farklı bir şey mi var bu durum hakkında bilgisi olan var ise bilgilendirebilir mi
  6. nalo55

YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

deü ybs 27k ünivertsitelerin kaçla kapattığı hakkında bir bilgiye ulabaşbiliyor muyuz ileri mi çekmiş çok merak edioyrum
  7. nalo55

Bu iki laptopun farkı ne hangisi alınmalı

https://ty.gl/w5mohbf1gh https://ty.gl/l0vgsr6wvn İkisinde özellikwlri aynı yazıyor ben mi yanlış görüyorum oyle mi yoksa hangisi alınmalı
  8. nalo55

Hangi üni/bölümü tercih etmeliyim

Çevremde hiç avukat yok birde şuan instada felan görüyorm avukatlar hep ağlıyor maas,çalışma şartları vs çok kötüymüş diye
  9. nalo55

Hangi üni/bölümü tercih etmeliyim

Selamlar ea25k yaptım hukuk/ybs/hacettepe ing iktisat arasında kaldım siz olsanız neden ne seçerdiniz Normalde direkt ybs derim ama aklım diğerlerinde de kalıyor sonuçta bu meslek ile uğraşacağım
  10. nalo55

35k ya en iyi hangi laptop alınır

Başlıkta belirttiğim soru 35k ya en iyi laptop ne alınır normal kullanım yazılımcı arkadaşa lazım
  11. nalo55

Bu lastik kış mı yaz mı?

Helal olsun :d
  12. nalo55

Bu lastik kış mı yaz mı?

Corsa
  13. nalo55

Bu lastik kış mı yaz mı?

Ne kötü çekmişim
  14. nalo55

Bu lastik kış mı yaz mı?

Bende işareti bulamadım hiç bir işaret yok
  15. nalo55

Bu lastik kış mı yaz mı?

Selamlar bu lastik kış lastiğimi yaz mı?
  16. nalo55

KEDİ İSİM ÖNERİLERİ?

Turşihan
  17. nalo55

Overclock Sonrası Siyah Ekran Hatası

Kasanın sağ tarafına doğru cam olmayan tarafına 2-3 kere tokat at düzelme ihtimali var
  18. nalo55

Yazdığım arabalardan hangisi daha mantıklı

Ama corolla 75bin km ya içinde çok yaşanmışlık vardır :d.Bide satarken zor olabilir.75bin km olması korkutuyor.
  19. nalo55

Yazdığım arabalardan hangisi daha mantıklı

Arkadaşlar selamlar iyi günler Sıfır ayarında i20 1.4mpi elite 2023 75bin km corolla 1.8hybrid 2020 36500km polo 1.0tsi life 2022 0 ayarında opel corsa 1.2t ultimate 2023 Beyler hepsinin fiyatları yakın,hangisi daha mantıklı ,satarken kolay olur,güvenlik ,yol tutuşu ,sürüş keyfi ,parça kalitesi...
  20. nalo55

Bu iki araçtan hangisi tercih edilir?

2022 polo 1.0tsı life 20-30bin km vs 2023 opel corsa 1.2T ultimate 10.000km Veya 1m civarı 2.el 2-3 yaşında araba tavsiyeniz var mı?
Geri