Arama sonuçları: *

1. S

Rtx 3070 Hazır Sistem Nasıl?

Arkadaşlar laptop ve masaüstü arasında kalmıştım son olarak masaüstü olarak bu cihazda karar kıldım sizler ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi paylaşabilir misiniz lütfen? https://www.tebilon.com/amd-5800x-zotac-rtx-3070-twin-edge-gigabyte-b550m-ds3h-kingston-16gb-512gb/#
  2. S

Yardım Sizce hangi laptop daha iyi

dlss 3.0 ve fg ile 4050 kartlar beklenenin üstünde performans veriyor ben olsam gözümü kapatır Asus Rog alırdım ki düşünüyorum zaten almayı.
  3. S

Asus Rog Strix vs Masaüstü

Çok teşekkür ederim kararım masaüstü olacak gibi iyi akşamlar dilerim. ❤️
  4. S

Evet Casper Nirvana kullanıyorum ama eski bir cihaz.
  5. S

Aslında aktif birisiyim laptop olunca da masada kullanmak yerine koltukta vb. farklı yerlerde kullanıyorum rahat takılıyorum yani bir de yeni çıkan 4000 serisi hoşuma gidince arada kaldım ama büyük ihtimalle masaüstü alacağım gibi çünkü FPS olarak çok daha rahat hissettirecek.
  6. S

Arkadaşlar 35 bin lira bütçem var 2 sistem arasında kaldım birisi Asus Rog Strix 4050 serisi laptop diğeri ise i5 13400f rtx3070 monitör, klavye, mouse falan derken 32 bin liraya geliyor bu masaüstü cihaz. Yerden tasarruf etmek için ve dlss 3 teknolojisi için laptop almak istiyorum ama...
  7. S

Öneri 18 bin TL Laptop Önerisi

Bu cihazın 3060 olanı var mı?
  8. S

Hem yazılım,hem oyun için bu üç modelden hangisi alınır, neden?Linkleri bıraktım.

Rog Strix kaliteli aynısının 17 inc olanını 12 bin liraya kuzenim aldı kral cihaz ama benim tercihim tuf olurdu ddr5 4800 mhz ram var, ryzen 7 4800h ısınma konusunda 6800h den daha iyi ama diğer özelliklerde 6800h daha önde o yüzden Tuf daha mantıklı geliyor bana.
  9. S

HP Victus Öneriyor Musunuz?

Para sorun değil de taksit imkanı istiyorum ben HP kendi sitesinde peşin fiyatına 10 taksit verdiği için mantıklı geldi bana yoksa Asus alırdım.
  10. S

HP Victus Öneriyor Musunuz?

Birçok araştırma sonucu Word karda vade farksız 10 taksit yapıldığı için bu bilgisayarda karar kıldım sizler ne düşünüyorsunuz oyun ve mühendislik için bu bilgisayarı almamı öneriyor musunuz? Şu an stokta yok ama gelmesini beklerim...
  11. S

Gaming laptop tavsiye eder misiniz?

i7 12700h ürünler 25 binden başlıyor bunun neden bu fiyat olduğunu biliyorsanız açıklar mısınız ben pek anlamıyorum ama ryzen 7 6800h tuf serisi almayı düşünüyordum kafamı inanılmaz karıştırdı bu fiyat.
  12. S

Bu 3 Laptoptan Hangisini Almalıyım?

Bu 3 cihaz arasında kaldım arkadaşlar siz olsanız hangisini alırdınız bu cihazları kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir misiniz...
Geri