Arama sonuçları: *

1. xAeterna

Bilgisayarım Çok Yavaş Sürücüler Güncel Değil

hiç bir bilgim yok önerebilir misiniz
  2. xAeterna

Bilgisayarım Çok Yavaş Sürücüler Güncel Değil

Laptopumu win10 dan win11 yaptım ve sonra çoğu uygulama donuyor ethernet ile 0.5mb yukarsını görmüyorum sürücülerim 2006 tarihli gözüküyor ekran kartım nvidia da gpu ya bağlı ekran yok diyor
  3. xAeterna

Çözüldü✓ Bilgisayar Çalışıyor Fakat Görüntü Yok

Ramlerin Sarı kısmında birkaç yerde beyaz küçük tabakalar vardı işe yarayacağını düşünmemiştim fakat silgi yardımıyla fazla bastırmadan silince düzeldi
  4. xAeterna

PEAK 2 KİŞİ OYNANIYORMU

evet oynanabiliyor
  5. xAeterna

Çözüldü✓ Bilgisayar Çalışıyor Fakat Görüntü Yok

Bilgisayarım normal bir şekilde çalışıyordu Bugün temizledim ve şimdi görüntü gelmiyor
  6. xAeterna

Vantilatör önerisi 3k bütçe

hocam daha kaliteli bir şey bakıyorum
  7. xAeterna

Vantilatör önerisi 3k bütçe

odam bütün güneş sıcaklığını direkt içeri alıyor 3.5k ya kadar çıkabilirim düzgün ve sessiz bir vantilatör önerir misiniz
  8. xAeterna

12k bütçe telefon öneri

oyun için genelde ama film video daha fazla izliyorum
  9. xAeterna

12k bütçe telefon öneri

12k bütçem var telefona ihtiyacım var android tercihimdir 2. el cihazlara güvenemiyorum
  10. xAeterna

Hangi internet sağlayıcısını kullanmalıyım

turkcell 55mb paketim bitti ve farklı bir sağlayıcıya geçmek istiyorum önerileriniz neler acaba
  11. xAeterna

AOC 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms nasıl

bu bütçeye daha iyisini önerebilir misin
  12. xAeterna

AOC 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms nasıl

6-7k bütçem var bu monitörü gördüm pivot ve 240hz olmasına rağmen bu kadar ucuz olması beni şaşırttı alınır mı...
  13. xAeterna

Çözüldü✓ Ekran Kartım Driver Hatası Veriyor

tekrar etkin yaptım fakat yine aynı devam ediyor ddu ile şimdi sildim driverları işlemci 5700x 1734890396 ekran kartı driverlarını ddu ile silip tekrar yüklediğimde sorun düzeldi yardımcı olan ve olmaya çalışan herkese teşekkür ederim
  14. xAeterna

Çözüldü✓ Ekran Kartım Driver Hatası Veriyor

amd radeon 7800xt ekran kartım var bugün pc ye oturduğumda bir kaç tuhaf şeyle karşılaştım hoparlörler gözükmüyordu uyku modu yoktu amd raden software e girmeye çalıştığımda alttaki uyarıyı veriyor aygıt yöneticisinde ekran kartının üstünde ünlem var amd uygulamalarına erişim...
  15. xAeterna

Pc ile ilgili sorun yaşıyorum

5700x 1730940890 monitör 240hz benim aldığım fps 240 ı görmüyor bile
  16. xAeterna

331gb yer var
  17. xAeterna

pc de sıkıntı yoktu arada uygulamalar donmaya başladı rastgele zamanlarda donup kalıyor uygulama bazı oyunlarda alt tab atarken donuyor bazı oyunlarda 100fps in üstüne çıkamıyorum bütün ayarlara baktım hiçbiri yanlış değil ekran kartı 7800xt %63 kullanmasına rağmen lolde 120 fps alıyorum
  18. xAeterna

minecraft fps im 240 ı geçmiyor

olay olduktan sonra 240 ın altına düştü sistemde birşeyde değiştirmedim
  19. xAeterna

minecraft fps im 240 ı geçmiyor

lunar clienti kullanıyorum eskiden 2000+ fps alırken birden 240 tan yukarı almamaya başladım vsync veya bir kısıtlama açık değil yardımcı olursanız sevinirim
  20. xAeterna

25 k laptop önerisi oyun için

oyun oynamak için laptop arıyorum max sınır 25-26 olabilir
Geri