Arama sonuçları: *

1. S

UYGULAMANİN ADINI BİLEN YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

1668973289 Bu isimdeki filtreleri bulamadim ama tekrar bakayım teşekkür ederim hocam 1668973413 Şimdi tekrar baktım da yok hocam değil ya 1668973450 yok değil malesef herkes o olduğunu söylüyor ama değil baktım
  2. S

onu kullanıyorum fakat değil
  3. S

Görseldeki filtre isimleri bulunan fotoğraf düzenleme uygulamasının adını bilen var mı ??
  4. S

Şu Fotoğraf düzenleme uygulamasının adını bilenler söyleyebilir mi lütfen??

onu kullanıyorum bende ama bu o değil malesef başka bir şey ama asla bulamadim
  5. S

Şu Fotoğraf düzenleme uygulamasının adını bilenler söyleyebilir mi lütfen??

Şu uygulamanın adını söyler misiniz bulamadım bi türlü??
  6. S

Tibbi̇ Sekreterli̇k Mi̇ Yoksa Büro Yöneti̇mi̇ Ve Yöneti̇ci̇ Asi̇stanliği Mi ?

Evet sadece bu ikisi arasında ama varsa önereceginiz başka bir bölüm lütfen önerin sevinirim🙏🏻
  7. S

Hadi ya :( ama ikisinden birini tavsiye edicek olsa hangisini ederdi ablan?
  8. S

Arkadaşlar ikinci üniversite olarak acikogretimden bir bölüm daha okumak istiyorum fakat tıbbi sekreterlik ile büro yönetimi ve yönetici asistanlığı arasında karar veremiyorum sizce hangisi okunmali iş imkanlari devlet ve özel açısından hangisi avantajlı fikir verin lütfen?
  9. S

Yardım Mi band 5 mavi ışık sızıntısı??

Hadi ya umarım benimki artmaz
  10. S

Herhangi bir sorun yarattı mı size peki ?
  11. S

Daha yeni mi band 5 aldım 3 günlük fakat güneş ışığında fark ettim ki ekranın alt kısmından çizgi şeklinde mavi ışık sızıyor çözümü bilen yada sorunu yaşayan var mı görseli ekliyorum??
  12. S

Mi band kullananlar bi bakabilir mi ?

Geri düzeliyor mu yani nasıl anlamadim ?
  13. S

Allah Allah ya bu sorunu yaşayan bir kaç kişi daha önce form açmış ama cozebildiler mi bilmiyorum bir zarari olur mu acaba böyle kullansam
  14. S

Mi Band 5'i olanlar bakabilir mi?

Aynı sorunu bende yaşıyorum da cözdünüz mu acaba ?
  15. S

Mi band 5 iki günlük cihaz fakat güneş ışığında cihazin ekranın alt kısmından mavi ışık sızıntısı olduğunu gördüm bu sorunu yaşayan veya bilgisi olan varmı acaba?
Geri