Arama sonuçları: *

1. A

Mikrodalga fırın 1600 TL altında

1600 TL'nin altında önerebileceğiniz kumtelin olmayan güzel mikrodalga önerileriniz var mı?
  2. A

Pumanın Rider Play On modeli alınır mı?

Ben pumanın puma rider play on ayakkabısını almayı düşünüyorumda güzel kaliteli bir ayakkabı mıdır fiyatlar malum uçuyor bari kaliteli bir şey olsun diye soruyorum.
  3. A

Spor Ayakkabı 600 TL altı önerileriniz

Bu yılda alınacak 600 TL'den düşük spor ayakkabı önerileriniz var mı?
  4. A

Battlefield™ 1 alınır mı?

Battle field 1 33 TL'ye düşmüşte indirimde indirimsiz fiyatı 279.99 TL ileride zam gelir mi?
  5. A

Asus modem şifre resetlemeden

Ben ASUS modemimin uygulama şifresini unutdum resetlemeden nasıl şifresini değiştirebilirim lütfen çok ihtiyacım var.
  6. A

V900-S Ets 2 algılamama sorunu

Merhaba ben ETS 2 demoyu denemiştim ayarlar sorunsuz çalışıyordu dün ETS 2 aldım ayarlar aynı ama 1.5 tur döndürünce Full dönmüş kadar dönüyor normalda direksiyon 2.5 tur dönüyor ama ETS 2 de 1.5 tur döndürdükten sonra 2.5 tur dönmüş şekilde algılıyor denetim masasında sorunsuz şekilde algılıyor.
  7. A

ETS 2'yi normal aldım yanlışlıkla Full DLC'li alacaktım

Ben ETS 2'yi yanlışlıkla aldım essentials Full DLC'li paketini alacaktım şimdi onu da alsam daha ucuza mı geliyor?
  8. A

Ets 2 de demoyken full yaparsam yeniden yüklemem gerekir mi?

Ben ets 2 demoyu yükleyeceğimde indirime girince full alcam tam sürümünü alınca yeniden tamı yüklemem gerekiyor mu yoksa demo direkt full oluyor mu?
  9. A

Assetto corsa titreşim nasıl açacağım?

Direksiyon setim rampage v900-s ama oyunu 2 modundada deniyorum titreşim yok bi yardım eder misiniz?
  10. A

Assetto corsada kaç FPS alırım?

İnternetden aldım cihazı ben alalı 2 yıl oldu o zaman 10 bin liraydı şimdi baktım bulamadım sıfır aldım.
  11. A

Assetto corsada kaç FPS alırım?

Windows 10. 8 GB RAM. Intel UHD Graphics 620 ekran kartı. Intel UHD graphichs family yonga. Intel i5 8250 işlemci. Cihazımın adı: Desktop-6hvffcc İndirime girdi diye aldım FPS kaç alırım veya daha fazla FPS almak için ne yapmalıyım?
  12. A

Forza 4 ve ets 2 ne zaman steamda indirime girer?

Ben forza 4 veya ets 2 almayı düşünüyorumda fiyatlardan dolayı malum alamıyorum indirime girince alırım diye planlıyorum.
  13. A

Forza horizon 4 de kaç fps alabilirim?

Windows 10 8 GB ram İntel uhd graphics 620 ekran kartı İntel uhd graphichs family yonga İntel i5 8250 işlemci Cihazımın adı : DESKTOP-6HVFFCC
Geri