Arama sonuçları: *

1. Decker

Ekran kartı yükseltmesinde ne alabilirim ?

Ekran kartı yükseltmesi yapacağım ama kararsızım Amd kullanıyordum artık yoruldum ama nvidiayada yabancıyım amd den soğumuş olsamda karar veremedim sizce hangisini almalıyım 1-Sapphire RX 7800 XT Pure Gaming Oc Amd 16GB 2-Zotac Geforce Rtx 4070 Twın Edge Oc 12GB 3-XFX Swıft Rx 9060 Xt Oc 16GB...
  2. Decker

Öneri İşlemci 0.8 ghz de sabit çalışıyorsa sebepleri ve çözümleri nelerdir.

Efendim sorunu çözebildinizmi şuan aynı şeyi yaşıyorum ve amd kullanıcısıyım pc prosxhot falan kapatıyım dersem direkt reset atıyo kendine 0.55 ghz ye sabitledi aşırı drop var sanki hdd ile sistem kullanıyo gibiyim nasıl çözebilirim (not kasayı temizledikten sonra sorunla karşılaştım)
  3. Decker

7 Days to Die modlu sunucu düzeltme

Oyuna birkaç mod yükledim ve oynamaya başladım arkadaşımla serveri açan bendim bi looteverthing diye bi mod vardı tekrar girişimizde bu mod devre dışı oldu sunucuda bütün modlar çalışıyo sadece o çalışmıyoama tek girdiğimde çalışıyo nasıl düzeltebilirim
  4. Decker

GoodbyeDpi İnternet kesiyor

Arkadaşlar dc girmek için goodbyedpi indirdim ilk indirdiğimde wifi kullanıyordum sürekli kapatıyodu şuan kablo kullanıyorum ona rağmen goodbyepdi açınca interneti yine kesiyor
  5. Decker

6800 16GB mı 3060 12GB mı

Ekran kartı yükseltmeyi düşünüyorum şuan 2 ekran kartı arasında kaldım 6800 16gb ve 3060 12 gb hangisini almak mantıklı olur yada ne gibi sorunlar çıkabilir
  6. Decker

Yeni Sistem neden droplanır

teşekkürler
  7. Decker

fiyattan değilde tebilon sitesini hiç kullanmadım güvenilir mi? 1724012106 acaba şu remleri alsam yeterli olurmu. https://www.tebilon.com/corsair-vengeance-rgb-rt-16gb-2x8gb-ddr4-3200mhz-cl16-ram-cmn16gx4m2z3200c16w/ ilerde 32 e çeviririm 1724012189 yada bu ramler daha mantıklı gibi...
  8. Decker

https://www.n11.com/urun/gskill-ripjaws-v-f4-3200c16d-32gvk-32-gb-2x16-ddr4-3200-mhz-cl16-ram-1374437?magaza=eternal&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-review bunu almayı düşünüyorum mantıklımı.
  9. Decker

ramim biri acer talos 8 gb diğeri çok eski bitane 4 gb ram ikisinide aynı zamanda almayı düşünüyorum ramla ssdyi 1724010584 teşşekkürler efendim bende öyle düşünüyorum. oyunlarda dokular geç yükleniyo lobiye geç giriyo
  10. Decker

Bilgisayarın çoğu parçasını yeni sıfır aldım işlemcim ekran kartın anakartım psum kasam yeni . sadece hdd ve eski iki ram kullanıyorum. işlemcim 5600x ekran kartım 6600xt anakartım msi mpg b550. hdd ve eski iki ram kullanıyorum. Çoğu oyunda fazla drop ve sadece cs de oyun ekranında takılı kalma...
  11. Decker

6500xt Anlık görüntü kaybı

6500xt ve r5 5500 kullanıyorum. Birkaç gün önce 2 defa wattman hatası aldım fakat hatayı artık almıyorum. Şuan bilgisayarda oyun açık veya kapalı monitöre görüntü gibip geliyo aynı amd driveri kurarken olduğu gibi görüntü gidip geliyo bir bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz.
Geri