Arama sonuçları: *

1. Passamet

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

ne yani direkt 500 tl mi veriyor
  2. Passamet

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

beyler şimdi üye olsam yarın aslında bugün salı günü yani 14 16 arası kyc mi yapmalıyım?
  3. Passamet

870.000₺ Araba önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-citroen-2017-model-1.6-bluehdi-c3-aircross-kapi-lokal-harici-boyasiz-1215574546/detay Bende benzinli 23 model var süper bir şey, bu dizel. Alınır güzel araba.
  4. Passamet

CS 2'de silah nasıl böyle yapılır?

teşekkür ederim hocam
  5. Passamet

CS 2'de silah nasıl böyle yapılır?

Bu şekil ortaya alıyorlar, nasıl yapılıyor?
  6. Passamet

400-500 bin civarı alınabilecek araba önerisi

2010 bir caddy alabilirsin, hem güzel hem büyük araba.
  7. Passamet

34 Bin TL Laptop Önerisi

Arkadaşlar en fazla 34 Bin TL'ye kadar oyun oynanabilecek ve çok kaba olmayan bir laptop önerebilir misiniz
  8. Passamet

❌İndirim Bitti! (Temu) Güvenlik Kamerası Vergisiz 124 TL

vergisiz de demişsiniz vergi var?
  9. Passamet

❌İndirim Bitti! (Temu) Güvenlik Kamerası Vergisiz 124 TL

şunlara 124 tl yazmayın, sepet limiti var anaasını satayım
  10. Passamet

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud 2 core kablosuz 2200TL ÇÖKÜN

al sata gider mi ki
  11. Passamet

Müzik seti kulaklık ile nasıl kullanılır?

evet ama soruma cevabın yok mu
  12. Passamet

Müzik seti kulaklık ile nasıl kullanılır?

https://www.trendyol.com/lastvoice/bm800-live-set-efektli-ses-karti-mikrofon-stand-kayit-canli-yayin-seti-pc-ve-telefon-p-154206400?boutiqueId=61&merchantId=108300&utm_source=share Bu müzik setine sahibim ve kulaklığımı bağladığım zaman setteki mikrofonumla birlikte çalışmasını istiyorum...
  13. Passamet

Kendi kendine video açıldı

Çok teşekkürler.
  14. Passamet

Teşekkür ederim. Torrenti sildim. her gün tarama yapıyorum ESET ve bir şey takıldı gözüme. ESET'in erişemediği bazı dosyalar var, bu normal mi?
  15. Passamet

Kanka vallaha normalde kullanmıyorum, yama indirdiğim site torrent dosyası olarak verdi. Mecbur kullandım. Klasörler falan vardı önümde ama telefona bakıyordum anlamadım ve o sırada video açıldı. Bilgisayarım da çok kişisel fotoğraflar videolar var, güvenliği önemli. Ne yapmam gerekiyor...
  16. Passamet

Arkadaşlar bilgisayarda kendi kendine video açıldı, bilgisayarımda olan bir video kendiliğinden oynatılmaya başladı? Bu nasıl olabilir, virüs falan mıdır? 1714338019 Malwarebytes tarama sonucu, Torrent programıyla ilgili problem var sanırım. Hiç torrenttten bir şey indirmedim, bir Türkçe yama...
  17. Passamet

Sony A7 2 için lens önerisi

Arkadaşlar merhaba, Sony A7 2 var elimde ve arkadaşımın maçında fotoğraf çekimi yaparken iş diğer takım arkadaşlarına çekmeye gelince ticarete döndü. Ama şu anki lensim yüzünden uzaktaki oyuncuları çekince kalite berbat oluyor. Bu kameraya uygun, uzakları net çeken bir kamera lensine ihtiyacım...
Top Bottom