Arama sonuçları: *

1. R

🔥Formula 1'de Dünya Şampiyonu Max Verstappen!!

vettel emeklimi olucak şimdi :d sezon bittiyse f1 takip etmiomda
  2. R

Max 25k dahil toplama veya hazır sistem pc monitör dahil

hocam bende papara no bırakayım :D 3 5 bişiler olursa xd bendde biliyorum yasakda yetkililer yapar gerekeni diye düşünüyorum konu nerden nereye geldi 1665337088 şimdi baktım cezalı gözüküyor
  3. R

teşekkür ederim şimdi bakıyorum başlıktan anlamıştım :D 1665336362 tabi efendim hemen başka isteğiniz xd reklam yapmaya gelmiş adam
  4. R

teşekkürler sistem güzele benziyor araştırmalıyım elime eğer para geçerse alabilirim
  5. R

bütçem 25k sayılabilir belki arttırabilirim ama şuan 25k civarlarında pc toplamak istiyorum veya ahzır sistem daha elimde para yok ama önerirseniz sevinirim
  6. R

Pc Toplayacağım Bu Parçalar Nasıldır?

bencede :D 3000 serisine şükür diyelim ama laptopu satabilisem tabii ki
  7. R

keşke hocam istanbula gidemem maalesef şuan para hazır değil yoksa almıştım direk
  8. R

evet yeni görmde para şuan maalesefki yok ve netten satılmadığı için mağazaya gitmem zor
  9. R

eğer hemen satabilirsem alamam ama ilerde satılırsa param birikeceği için alabilirim diye düşünüyorum şuan satılsa anca attığım sistemi alabiliyorum yani
  10. R

evet fp olarak baya banada çıkıyor düşüneilirimde laptopu satabilirsem tabii ki belli olmaz teşekkürler 4000 serisinide bekleyebilirim
  11. R

teşekkürler eğer boşsanız hazır sistem varsa atabilirmisiniz varsa monitörle max 25k diodumda bakalım aşabilir gibi geliyor aslında 1665325708 gigabyte güzelmi anakart hemde ekran kartı olarak
  12. R

teşekkürler 3050 ti yi iinsanlar kötü fln dio 3050 de benim şuan laptopumda 3050 ti var güzel performansı bence masaüstünde daha çok olur 3050 ye bilem kabul olabilirimde şuan paraya göre 3060 ti aşabilir 4000 serisinide bekleyebilirim çok kararsızım önerebileceğğin haır sistem fln avrsa...
  13. R

daha önce hiç amd ekran kartı kullanmadım performansınıda bilmiyorum işlemci belki r5 5500 olabilir 1665325313 baktımda kendim seçmek istedim haır sistemler daha avantajlıda 4000 serisinide bekliyebiliriim fiyatı nasıl olursa :D ekran kartı içime sinmedi gibi
  14. R

pc toplaacağım dizüstüm var şuan satabilirsem üstüne para ekleyebilirsem toplayacağım umarım bu parçalar nasıldır
  15. R

Kulakiçi Kablosuz Android Samsung Telefon İçin Kulaklık

buds 2 bakıyordum telefonum samsung olduğu için fakat çoğu kişi beğenmişti bende buds 2 pro ya baktım güzel ama ffiyatı pahalı geldi taksitle alacağım için bütçe ayarlayabilirim tabikide bir kulaklık daha var buds pro sizce hangisini almalıyım başka önerileriniz olursa sevinirim ama samsung...
Geri