Arama sonuçları: *

1. dubkasaba

Spider-Man: Miles Morales PC | TÜRKÇE DUBLAJ TANITIM FRAGMANI (AMATÖR)

Çok teşekkürler hocamm
  2. dubkasaba

Çoook teşekkürler <333
  3. dubkasaba

Çok teşekkürler hocam, zamanla gelişerek umarım bu tarz çalışmalarla da karşınıza çıkarım ^^
  4. dubkasaba

Çok teşekkürler hocam, elimize uygun bir proje geçerse değerlendirmek isterim ^^ 1665998758 İnşallah hocam çok sağ ol <3 1665998772 Estağfurullah, çok teşekkürler.
  5. dubkasaba

Gotham Knights | TÜRKÇE DUBLAJ TANITIM FRAGMANI (2022 4K Seçeneğiyle)

Değerli yorumun için çoook teşekkür ederim hocam, sizlerin desteği bizlere güç ve hız veriyor <3
  6. dubkasaba

Çok teşekkürler hocam Sağ olun hocam <3
  7. dubkasaba

Merhabalar, takip edenler bilir, ara sıra vakit buldukça kendi çapımızda bir şeyler hazırlıyoruz, sizlerin güzel ve destekleyici yorumlarınızla daha da iyileri için uğraşıyoruz. Bu seferki çalışmamızda 21 Ekimde Çıkışı yapılması planlanan Gotham Knights'a ait olan tanıtım fragmanını dublaj...
  8. dubkasaba

Estağfurullah hocam çok sağ ol Çok teşekkürler ^^ Çok sağ olun hocam böyle düşünmeniz bizi mutlu etti..
  9. dubkasaba

Çok sağ ol hocam desteğin için ^^ 1664097861 Sağ ol hocam yorumun için ^^ 1664097878 Sonbahar 2022 olarak belirtilmişti
  10. dubkasaba

Spider-Man Remastered- MJ ve Peter Parker Yemekteler! | Amatör TÜRKÇE DUBLAJ

Hocam bunun için ne bütçe ne de uygun bir zaman var, günün birinde umarım ^^
  11. dubkasaba

Yorumlarınız için çok teşekkürler. Evet bahsettikleriniz benden daha profesyoneller. Son çalışmalarımda daha da iyisine ilerlemeye çalışıyorum ^_^
  12. dubkasaba

Çok teşekkürler çok sağ olun ^^ 1664095888 Çok sağolun ^^
  13. dubkasaba

Çok teşekkürler hocam çok sağ olun..
  14. dubkasaba

Marvel's Spider man ve miles morales pc ye gelicekmi?

Gözünüz aydın hocam, yakın zamanda gelmek üzere ^_^
  15. dubkasaba

Merhabalar, Geçtiğimiz günlerde amatör olarak Spider-Man Remastered'a ait olan bir Türkçe Dublaj çalışmasını paylaşmıştım. Verilen tepkiler doğrultusunda da dün PC için tanıtılan Spider-Man Man: Miles Morales PC'ye ait TÜRKÇE DUBLAJ TANITIM FRAGMANI Hazırlayıp, paylaştım. Umarım beğenirsiniz ^_^...
  16. dubkasaba

Çok teşekkürler gerçekten çok sağ olun :kedi::blobdance:
  17. dubkasaba

Tabii neden olmasın, özelden bana Discord adresinizi bırakın.
Geri