Arama sonuçları: *

• Users: Eypf5
  • Order by date
  1. E

Yardım Sıfır pc görüntü gelmiyor

Hayır hocam denemedim görüntü gelmediği için bir şey yapamadım bu söylediklerinizi nasıl yaparım
  2. E

Anakart msi b850 gaming plus wifi6e işlemci ryzen 7 9700x ekran kartı galax rtx 5070 ti 1 click oc 2x psu asus prime 850w 80 plus gold ram xpg lancer 6400mhz cl32 32 gb sıvı soğutma thermalright frozen warframe pro 360 ssd samsung evo 990 1 tb
  3. E

pc yi sıfır topladım monitörden görüntü gelmiyor windows için flashı taktım sıvı soğutmanın lcd ekranı açıldı kapandı sonra fanların iki tanesi rbg yanarken kapandı 10 dk oldu hala bir şey olmadı güç kablosunu çıkarıp tekrar açtım hala bir şey olmadı ne yapmalıyım
  4. E

Msi mpg velox 100r fan nasıl bağlanır

Fanın kablosu anakartımdaki sys fan girişi 4 pinli taksam yine de bir sıkıntı olur mu
  5. E

Msi mpg velox 100r fan nasıl bağlanır

Bu kabloyu nereye takıcam anakartım msi b850 gaming plus wifi6e
  6. E

Yardım Thermalright frozen warframe 360 fan montajı nasıl yapılır

İlk defa pc birleştiriyorum bu sıvı soğutmanın fan kablolarını bir türlü takamadım nasıl yapılır yardımcı olun lütfen
  7. E

Galax RTX 5070 TI 1-Click OC White 2X alınır mı

İki fanlı rtx 5070 ti alınır mı soğutması nasıldır
  8. E

100k bütçe ile monitör dahil beyaz sistem tavsiyesi

100k bütçe ile monitör dahil beyaz sistem toplamak istiyorum bütçeyi belki birazcık yükseltebilirim sadece oyun içi kullanacam çoğunlukla hikayeli oyun yazlımdır overclocktur render falan anlamam o işlerden ekran kartı nvidia tercih ediyorum çünkü amd ekran kartlarda yazılım sorunu oluyor diyo...
  9. E

2000 tl klavye önerisi

Bütçe 2000 numlock tuşları olmayan sesi çok çıkmayan bir klavye arıyorum gamepower rampage gibi markaları önermezsiniz sevinirim🙏
  10. E

COLORFUL CVN B850M GAMING FROZEN V14A alınır mı

Bu anakart iyi mi? ryzen 7 7800x3d ile kullanmayı düşünüyorum
  11. E

Beyaz am5 anakart tavsiyesi

Beyaz sistem topluyorum bütçem 8000 anakart olarak hangi am5 beyaz anakartı tavsiye edersiniz
  12. E

Aoc mi Msi mı hangisi alınır

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-q27g42xe-27-0-5-ms-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1017357369.html https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g272qpf-e2-27-1-ms-wqhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,661333277.html Bu iki monitörden hangisi alınır sizce
  13. E

2k ips monitör önerisi

Bütçe max 10k 27 inch 2k 165 hz ve üzeri ips monitör arıyorum pivot olup olmaması önemli değil ekranı kavisli değil düz olsun önerileriniz nelerdir
  14. E

bitfenix artemis psu olamdan

bu kasanın psu olmayan modelini arıyorum internette bulamadım
  15. E

win 11 bitlocker nasıl açılır

disk ve birimlerden bitlockerı aç a tıklıyorum fakat denetim masası aracı açılamadı diye hata veriyor ne yapmalıyım
  16. E

Çözüldü✓ 2K 240HZ ASUS MÖNİTÖR TAVSİYESİ

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-alienware-aw2723df-27-1-ms-qhd-freesync-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,197363785.html 10k bütçe ile bu özelliklerde monitör bulunmaz malesef
  17. E

Arkadaşlar bu güç kaynağı bu sisteme uygunmudur?

uygundur
  18. E

4k bütçe ile beyaz kasa önerisi

evet
  19. E

4k bütçe ile beyaz kasa önerisi

bu bütçede beyaz kasa arıyorum 360mm sıvı soğutma desteği olsun
Geri