Arama sonuçları: *

1. K

İ5 12400F yüksek işlemci kullanımı

1080p oynarken çoğu oyunda işlemci kullanımım %100'ü buluyor.2K yada 4k denediğim zaman bir nebze düzelse de ekte gördüğünüz görseldeki gibi 4k RDR2 oynarken işlemci kullanımım %60-%70 aralarında geziyor.Normalin üstünde bir işlemci kullanımı oluyor.Kullanım yüzdesini nasıl azaltabilirim?
  2. K

Bu kulaklık alınır mı??

Teknik konuda çok bir fikrim yok ama alacaksan kulaklık pedi kadife kumaşlı olanları almanı tavsiye ederim çünkü suni derili pedler kulakta çok fazla terleme yapıyor.
  3. K

1080p monitörde çıkan DSR seçenekleri hatalı mı?

1080p monitöre sahibim. DSR açtığımda sunulan çözünürlükler hatalı değil mi? Yardım edebilecek varsa çok sevinirim...
  4. K

🔥İndirim Hero Mega Lansman Özel Fiyatlar ( Protein Tozu,Gainer,Creatin Vs)

kreatin 470 lira,piyasaya göre uygun mu?
  5. K

Öneri RTX 3060 tavsiyesi istiyorum

dostum sıfır sayılacak rtx 3060 sahibiyim.E-faturası dahil her şey duruyor,ikinci el düşünürsün bütçenin çok altına satabilirim. Gigabyte OC versiyonu.
  6. K

Corsair Spec-05 kule tipi yada sıvı soğutucu önerisi!

çok mantıklı,gerçekten teşekkür ederim =) bayağı yardımcı oldun.
  7. K

son bir şey sormak istiyorum.Anakartımda ekstra 2 adet fan pini var mı?
  8. K

2'li olarak aldım,1 tanesini kasanın önüne diğerini ise üstüne takmayı düşünüyorum.
  9. K

kasaya uygunsa hemen sipariş ediyorum 1664536474 yorumda çok sesli olduğunu söylemişler,rgb takıntım yok eğer daha iyi fan öneriniz varsa değerlendirebilirim
  10. K

çok teşekkür ederim,toz filtresi bulduğum anda önerini gerçekleştireceğim.Fakat yinede işlemci için yeterli soğutma sağlıyacağını düşünmüyorum.Bu kasa için önerebilecegin işlemci soğutucusu var mıdır?
  11. K

2 tane var,biri egzoz fanı diğeri ise kasanın ön tarafında.
  12. K

sanmıyorum,ki öyle olursada 5 derece 5 derecedir.öneri yapacak mısın?
  13. K

kasamın hava akışı çok kötü,ekran kartında sıcaklık sorunu yaşamıyorum ama işlemci sıcaklıgında işler değişiyor.Oyun içinde 80'i bulduğu oluyor,o yüzden benim için stok fan yetersiz kalıyor.
  14. K

Öneri Dostlar bu monitör alınır mı yoksa bekliyim mi ?

bu monitörün 24inc olanını aldım ve hdm2.0 ile 180hze kadar görüntü alabiliyorsun;
  15. K

Öncelikle esenlikler arkadaşlar,Gigabyte H610M-S2H anakartına sahibim ve i5-12400f işlemci ile kullanıyorum,stok fanı yetersiz kalıyor.İşlemcime uygun LGA1700 kitli kule tipi soğutucu almak istiyordum fakat çoğu soğutucu kasama sığmıyor.,Kasaya sığacak,LGA 1700 kitli soğutucu önerisi yaparsanız...
  16. K

🔥İndirim GIGABYTE 23.8" G24F-2 3399 TL

1 saat önce kargoya verildi,yüksek ihtimalle yarın elime ulaşır.
  17. K

🔥İndirim GIGABYTE 23.8" G24F-2 3399 TL

Siparişi verdim.Geldiği zaman detaylı bir şekilde inceleyip sizlere bildiririm.
  18. K

i5 12400f için soğutucu önerisi

o zaman kule tipi soğutucu yerine sıvı soğutucu almanız gerekiyor.
Geri