Arama sonuçları: *

1. T

dasdsasdasdasdaasd

Tarifene indirim geliyor telefon ücretinin vadesi aynı.Yani 100Tl paket kullanıyorsan 75Tl düşüyor.Ancak Telefon kanpamyasıyla alıyorsan misal Tl ödemesi aylık150Tl ise !50Tl den fiyat düşmüyor sadece 150+paket ücreti indirimi 75Tl ödüyorsun ve taahhüt olmadığı için hattını kapatıp iptal edersin...
  2. T

Andromeda teknoloji mağazası nedir

Arkadaşım sen ciddi ciddi iyi değilsin yıpranmışsın benim düşünceme göre ! Bir insan seninle husumeti oldu diye nasıl olurda herkesi fake hesap düşman yerine koyup onlarla mücadele etmek için yöneticinin dediğine göre aynı yolu izlersin. Ben Şerefim üzerine seninle husumeti olan kişileri...
  3. T

Bakın bende yeni hesap açtım cevabınızda fake hesap açıyorlar diyerek beni de ima ediyorsanız ben sizin hakkınızda sıkıntı yaşayan arkadaşları tanımam onlarında sizinle ne problem yaşadığı beni de ilgilendirmez! Bu konuya neden mesaj yazdığıma gelelim ben sistemi değiştiriyorum Ekran kartı CPU...
  4. T

Sorun sıfır diye satılıyor diye kızılmış 2. el çok temiz üründür test et al problem çıkarsa şu kadar süre içinde mağaza ve kişi olarak arkasındayım diye belge verse hiç kimsenin söz söyleme hakkı olmaz. Belki sıfır belki değil günahı boynuna bilemem yorumlar bu yönde iki taraf için de. Ben...
  5. T

Valla konunun başından beri yazılanlar kadar yazayım da ! insanlar neden mağdur olduklarını görsün diye yazdım... Bizde alışveriş olayları Avrupa da Tıp okumakla eş zaten :) Ne ararsan var.
  6. T

Bu mağaza için demiyorum sadece sorunla ilgili yorumum .Aslında kolay yolu var aldığınız ürünlerde 1.Kurumsal (mağaza) fatura var mı vergi numarası vs? 2.Sıfır ürünle birlikte aldığınızın ürünle birlikte en azından mağaza kaşesi ile birlikte garanti belgesi veriliyor mu ? Aslında bu mağazada da...
Top Bottom