Arama sonuçları: *

1. W

fifa 23 fps düşük da v4.5

hocam bende squat battlesdada var
  2. W

fifa 23 fps düşük da v4.5

bende 6800 var oyun 30 fps geçen ay oynadığımda 190 alıyordum kesinlikle oyunda bi sorun var çözemedim
  3. W

Fifa 23 30/40 Fps Aliyorum

RX6800 ekran kartı var fakat 30/40 fps alıyorum fps sabitlemeyi kaldırdım fakat bişey değişmedi
  4. W

Sıvı soğutucu normal kullanımda 40/50 derece normal mi ?

65 derecelerde hocam valorantta 1670976359 65 valorantta
  5. W

Sıvı soğutucu normal kullanımda 40/50 derece normal mi ?

Ryzen 7 5800x3d işlemcim var . H100 corsair 240mm bi sıvı soğutucu taktım sıcaklık normal kullanımda 40/50 derece bi yanlışlıkmı yaptım yoksa normalmi ?
  6. W

GAMİNG GEN İADE SORUNU

14 günü doldurmadım 12. günde iade ettim hocam
  7. W

GAMİNG GEN İADE SORUNU

kaymakamlıktanda şikayet edebiliyoruz diye birisi söylemişti 1669247426 bilgi için teşekkürler fakat arayarakta sordum ardından yazılı olarak canlı desteğede sordum fakat 2 kere aynı cevabın aldım başka bi arkadaşımda sormuştu onada iade edilebileceğini söylediler . Bence sorun bende değil .
  8. W

GAMİNG GEN İADE SORUNU

bunu geçtim kanka ben adamları aradım sordum canlı destekten yazdım iade kabul ediyoruz dedi sorun burda zaten . ama geri gönderdikten sonra bana bu tür ürünlerin kabul edilmeyeceğini söylediler . ben bu kasayı iade ederken kaç km yol gittim benzin parası harcadım bunları düşünmüyorlar ama ...
  9. W

GAMİNG GEN İADE SORUNU

Bu şirket üzerinden aldığım ürünü 12 gün içinde yani 14 günü geçmeden iade ettim ve geri gönderdim fakat bu şirket ürünün iadesini sağlamadı. Ürünü geri göndermeden önce müşteri hizmetleri ile konuştum. 2 kez bana iadesini sağlayabileceklerini bizzat belirttiler (bunu kendi web sitesindeki...
  10. W

6800 coil whine sorunu. değişim sağlanırmı ?

boşta kullanırken herhangi bir sıkıntı yok . oyun oynarken kulaklık takmazsam sadece sıkıntı oluyor . hazır sistemi iyi bir fiyattan satın aldım iade etmekte pek istemiyorum . Şöyle bi yol düşündüm direk asus servisiyle konuşup değişim isteyeceğim . Büyük ihitmal kabul etmicekler ama thh...
  11. W

0 bir ürün alıyorum 15 bin tl fifada hz ye sabitledim aynı sorunu alıyorum ama valorantta 600 alıyorum normalde 300e sabitleyince sorun baya bi azalıyor 1667913077 şuan gaming genle konuştum ürünün iadesini alşabileceklerini söylediler sizce ne yapmalıyım
  12. W

neden hocam ? ekran kartında bi sıkıntı olduğu bariz belli ben bu sesi gecenin köründe duymak zorundamıyım sizce ? 0 bir ürün alıyorum 15 bin tl değerinde ve kullanırken fpsi sabitlemem gerekiyor rahatsız edici bir ses geliyor . ben bu ekran kartınbı 5/6 sene kullanmayı düşünüyordum . böyle bi...
  13. W

Öneri R5 3600 İçin İşlemci Soğutucu Önerisi

https://www.trendyol.com/gametech/hydra-240mm-rgb-style-amd-intel-uyumlu-islemci-sivi-sogutma-sistemi-lga-1700-pin-kit-hediyeli-p-93165674
  14. W

evet oyun açtığım zaman bu sorun oluyor 1667903386 evet böyle bi hakkım var ama çoğu firma coil whineı granati sebebi olarak kabul etmiyor . Ne yapmam lazım bilemedim .Coin Whinedan sonra thh ye başvurup sonuç alan bş kaç kişi gördüm forumlarda 1667903424 zaten çoğu kişiyi kabul etmiyorlarmış...
  15. W

Düzenledim . Koymayı unutmuşum
  16. W

Asus Dual 6750 Xt Sıfır Ekran Kartı Coi̇l Whi̇ne Ve Wattman Hatası Alıyorum

ekran kartını ayrı olarakmı aldın . ben hazır sistemde aldım 6800 coil whine sorunu var ne yapsam bilmiyorum iade sağlarlarmı ?
  17. W

Gaming genden 6800'lü bir sistem aldım fakat ekran kartında coil whine var. Bazı forumlarda firmaların coil whinei garanti sebebi olarak görmediğini söylüyorlar. Ne yapmam lazım bilemedim. Videoyu eklere bırakıyorum, inceleyebilirsiniz. İade veya değişim almazlarsa bile THH'ye başvursam sonuç...
  18. W

3080 i512400 f sistem fakat fps drop yiyorum

hocam driverlar güncel . Bir arkadaş güç planını değiştirmemi önerdi , Dengeliden yükseğe aldım şuan daha iyi ama nedenini hala anlamadım.
  19. W

3080 i512400 f sistem fakat fps drop yiyorum

videodada görebileceğiniz gibi anlık olarak saniyelik fps düşüşleri oluyor ve oyun donuyormuş gibi oluyor . Sistemi yeni aldım fakat anlam veremedim . Yardımcı olabilirseniz teşeşkkürler .
  20. W

3080 i512400 f sistem satın aldım fakat fps drop yiyorum

2k her şey ultrada lolde 230 fps ortalama alırken fps birdfen 150 160 lara düşüyor sistemi bugün aldım bütün driverlarını kurdum ama nedenini anlamadım . yardımcı olursanız teşekkürler. oyun anındaki ısı değerlerini alt kısma bırakıyorum
Geri