Arama sonuçları: *

1. E

Vergisiz telefon ödemeleri

rez iban kontrol ediliyor yazıyor hala
  2. E

Çözüldü✓ ryzen 5 5600x için Soğutucu önerisi

ID-COOLİNG 12cm Se-224-xt Argb V2 Hava Soğutmalı Işlemci Fanı P10618S2192 bu mu
  3. E

Çözüldü✓ ryzen 5 5600x için Soğutucu önerisi

Arkadaşlar İşlemci olarak amd ryzen 5600x kullanıyorum Stok fan yetmiyor kule Tipi fan önerilerinize açığım anakartım ASUS B450M DRAGON kasa VENTO VG15FE RGB ATX Gaming Kasa fiyat olarak 1200TL geçmezse iyi olur
  4. E

Amd ryzen 5 5600x için Soğutucu önerisi

Arkadaşlar İşlemci olarak amd ryzen 5600x kullanıyorum Stok fan yetmiyor kule Tipi fan önerilerinize açığım anakartım ASUS B450M DRAGON kasa VENTO VG15FE RGB ATX Gaming Kasa fiyat olarak 1000tl geçmezse iyi olur
  5. E

16000 TL sistem önerisi

Çok Teşekkür ederim karar verdim böyle yapıp alıcam
  6. E

16000 TL sistem önerisi

Bunu almayı düşünüyorum işlemciyi 5600x yapmaya gerek var mı ekstradan ?
  7. E

16000 TL sistem önerisi

ekran kartı olarak amd tercih etmek istiyorum çünkü saf fps için onu tavsiye ediyor herkes ben oyunlarda dls rtx felan açmak gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum fazla
  8. E

16000 TL sistem önerisi

Hazır sistem Arıyorum Monitör hariç oyun oynuyorum Bu fiyat bandında alabiliceğim en iyi sistemi almak istiyorum Yardımcı olursanız sevinirim dostlar aşırı kararsız kaldım 17000e kadar çıkmicak şekilde de sistem atabilirsiniz teşekkürler
  9. E

Bilgisayarımdan Aşırı fan sesi gelmesi

Merhabalar Lenovo G50-70 laptop kullanıyorum çalışırken fanından çok fazla ses gelmeye başladı bilgisayarı açıp fanı çıkardığımda herhangibi problemi yok ama bilgisaya bağlayınca uygulama felan açılınca çıkan ses aşırı fazla eskiden çok değildi şimdi çok fazla ses çıkıyor bunun sebebi nedir ...
  10. E

Windows 10a yükseltme

Ssd yok :( 500 gb hdd var
  11. E

Windows 10a yükseltme

Windows 8.1 kullanıyorum bu özelliklerle win 10 a yüksetlem iyi yönde mi etkiler kötü mü bir çok oyunu oynayamıyorum
Geri