Arama sonuçları: *

• Users: Liaa
  • Order by date
  1. L

S24U mu yoksa IP15PM mi almalıyım

ekosistemden dolayı iphone istiyorum marka takıntım yok şu ana kadar general mobile tcl samsung honor poco redmi nokia iphone 7 ve 11 ve daha bir çok telefon elimden geçti arkadaşın telefoncu olunca böle oluyor, ip11den sonra gidip samsung a71 aldım mesela 11ide arkadaşıma vermiştim onu da...
  2. L

kafama sıkasım var şurada düzgünce bilgi edinmeye çalışıyorum boş sıkıyorsunuz mizah yapmayın demiyorum gene yapın ama soruya cevap verdikten sonra bu arada pocoyu eledim honor magic6 pro androidlerin zirvesi bence honor mu iphone mu sizce yd almicam boş yapmayın ty
  3. L

arkadaş doğru diyor köşeli tasarım aşırı rezil bir tercih sırf kalemi iyi kullanalım diye yapmışlar ama gereksiz bence kavisli olması gerekirdi çalıştığım yerdeki mimar abilerin biri s23u biri s22u diğeri de s22 kullanıyor ve çok rahatsız edici elde tutma hissiyatı gerçekten almak isterdim...
  4. L

Kusura bakma reyiz de hani ''s24u al tabi ki'' cevabı senin içine siniyor mu? Yd cihaz almam zaten fiyat konusunda sıkıntım yok fiyatının ucuz olması + olmuyor fark etmiyor yani. Büyük ekran işime yarayacaktır özellikle kalemiyle beraber çok kararsız kaldım hangisini alırsam alayım pişman olmam...
  5. L

sağ ol knk ya s24 alcam olm doğru düzgün nedenlerini yazsanıza neden açıklama yapmıyonuz bak şahin doğana adam yazmış deneyimlerini
  6. L

server kayıt nedir bilmiyorum yd cihazlara pek güvenemiyorum değişenli çıkabiliyormuş garantisi de yok sanırım apple cihazların garantisi global tüm ülkelerde geçerli ama onda da Türkiye dahil değil diyen vardı.
  7. L

dediğiniz doğru ama bütçem olmasa belirtirdim yani sıkıntı yok
  8. L

Teşekkür ederim baya iyi yazmışsınız bana stabil fotoğraf çeken ön kamerası güzel ve sosyal medyada iyi performans veren telefon lazım. Telefondan oyun oynamıyorum. Bataryada önemli sanırım ip alcam.
  9. L

nedenlerini de yazsanız keşke
  10. L

Merhaba dostlar acil telefona ihtiyacım var ekranı kırıldı ve çalışmıyor samsung A71 kullanıyordum yaptırmak yerine yenisini almak daha mantıklı olur bütçem var. İki telefon arasında kaldım iç mimar olduğumdan dolayı samsungun kalemiyle aklıma gelen herhangi bir mobilyayı veya o anki projemin...
  11. L

Yardım YD TELEFONLAR HAKKINDA

1 2 güne yd ip15pm alacam imei kaydını atınca tel tr cihazı olarak gözüküyor dimi güncelleme almıyor vs diyenler oldu. 8 ay kullanabildiğimi biliyorum imei atınca full kullanabileceğim değil mi tekrar imei yaptırmama da gerek yok. Üniden bir arkadaş eski iphonenin imeisinin aktarılabildiğini...
  12. L

TEMU alışveriş gümrük durumu

evet ben 18 tane ürün sipariş ettim aslında hepsini 1 pakete bile sığdırabilirlerdi çoğu kolye küpe fln ama 4 pakete bölmüşler bunla alakalı konu açtım bir okuyun derim. https://forum.donanimarsivi.com/konu/temu-siparisim-ve-bilmek-isteyecekleriniz.977967/
  13. L

TEMU SİPARİŞİM ve BİLMEK İSTEYECEKLERİNİZ

Arkadaşlar merhaba ben 10 Ağustos cumartesi günü Temu'dan 2 ayrı sipariş verdim. İlk siparişimde 7 ürün var ve 1300tl tuttu. İkinci siparişimde 11 ürün var ve 1090tl tuttu. Dün MNG kargoyla yollanacağına dair mail aldım ve maili incelediğimde iki siparişimin de 2 ayrı pakete bölündüğünü gördüm...
  14. L

TEMU alışveriş gümrük durumu

bende 3 gün önce 2 ayrı sipariş verdim biri 1400 7 ürün diğeri 1100 tl 11 ürün gümrüğe takılması imkansız temu o ücretleri de vergi olarak alıyor ztn ödemeye gittiğinde görüceksin ve bütün aldıklarını tek bir paket içinde yolluyorlar mesela benim 7 ürünü tek pakette yollicakları için sıkıntı...
  15. L

Temu dan lego alınır mı

knk temudan 2.5klık alışveriş yaptım 3 gün önce 2 hafta sonra elime ulaşır diye tahmin ediyorum gelince burada forum açıcam kalitesi nasıl vs diye gerçi çoğu takı fln onlarda ii gelir diye düşünüyorum neyse maaş yatınca o kılıcı bende alıcam yorumlarına bakmıştım fotolarda renkler güzel...
  16. L

Beyaz oyuncu ekipmanları

Arkadaşlar merhaba ben odamı baştan tasarlıyorum. Beyaz masa ve ekipmanlar alacam. Hem kablolu hem kablosuz 7.1 kulaklık (ikisi bir arada yoksa kablosuz tercihimdir), beyaz klavye (kırmızı veya sessiz başka bir switch varsa ondan istiyorum ve numlock tuşları olmasa da olur), bir de beyaz mouse...
  17. L

KREDİ KARTI LİMİTİNİN ÜSTÜNE PARA ATILINCA ONU KULLANABİLİYOR MUYUZ

Merhaba kredi kartı limitim 10k bunun üstüne extradan 2k koyarsam 12k limitim mi olur oluyorsa 12klık taksit yapabilir miyim
  18. L

Acer laptop ısınma problemi

Yani 2 kere daha servise yollarsam yenisini yollicaklar öle bir kural vs mi var
  19. L

Acer laptop ısınma problemi

Geçen sene acer nitro an515 58-57pt modelini aldım. Acer olupda ısınma problemi olmayan laptop görmedim çevremde bu laptobun bir çok çeşidini kullanan arkadaşlarım var hepimizde de ısınma problemi var. Masaüstünde hiçbir uygulama açık değilken min 90derece çalışıyor sistemim servise yolladım...
Geri