Arama sonuçları: *

1. E

Oyuna girince sol üst köşede açılması

Arkadaşlar selam oyuna gireyim dedim böyle sol üstte kalıyor alt enter, Alt Tab vs denedim ama çözümü bulamadım. Nasıl düzeltebilirim?
  2. E

MSI afterburner ayarı

Arkadaşlar bu ayar nedir kapalı mı olması lazım açık mı ve elektrik işareti ne anlama geliyor ?
  3. E

Arctic MX-4 vs CoolerMaster Mastergel Pro

Arkadaşlar ikisi var elimde ekran kartımın macununu değiştiricem hangisi daha iyi cooler master sıvı soğutucu kutusundan çıktı
  4. E

MSI VENTUS 3090 Termal macun değişimi nasıl yapılır

Arkadaşlar kartım %100 powerda çalıştırınca 82-83 derecelere çıkıyor bende powerı %79 a çektim onunda sıcaklık sınırı 78 ve direk 76-77 olmaya başlıyor oyunda bende macun değişimi yapmak istiyorum kendim macunum var ancak biraz tırsıyorum kolay mı yapması nasıl yapılıyor ?
  5. E

Bilgisayar ekranı gidip fan sesi yükseliyor

Başlıkta da belirttiğim gibi ekran gidiyor ama ses PC ışıkları falan her şey var ve Fas sesleri korkutucu şekilde artıyor direk kapatıyorum sonra sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
  6. E

Bitrate yayın fps’i etkiler mi ?

Arkadaşlar TikTok’ta yayın yapıyorum. Sistemim çok iyi sistemde sıkıntı yok ancak yayınımı izliyim diyorum oyun 40 fps gibi bitrate arttırmak fpsi etkiler mi ? Upload:7,5 Bitrate:5000 yapmıştım
  7. E

Sıvı soğutma sesi ayarlama

Arkadaşlar sıvı soğutma fanı baya ses çıkarıyor hangisi sesini azaltıyor bunun ve bu ses zarar vermez değil mi ?
  8. E

Amd işlemci garanti neresi

Tamam
  9. E

Sinerjiden aldım telefon açılmıyor mail attım sorunumu teknik servise attılar 1 gündür cevap yok kendim şuan yoldayım götürüyorum bakmaz mı koyuncu ?
  10. E

Arkadaşlar amd işlemcim arızalı ithalatçı firmayı bilmiyorum koyuncu elektroniğe götürsem alırlar mı
  11. E

Bios güncellemesine rağmen cpu led ışığı yanıyor

Servis bana anakartta her şeyi denedik dedi yani sanırım anakartta sorun yok
  12. E

Hemen anlarmıyım bişey olmasın daha kötü ?
  13. E

Yani sistemim açılıyor ama işlemcimi okumuyor değil mi ?
  14. E

İşlemci çalışmasa kasada her şey nasıl çalışıyor ki
  15. E

Yazılımsal bir sorun olma ihtimali var mıdır işlemcide ? Hatalı ürün falan vs
  16. E

Şimdi görüntü gelmediği için bios sürümünede bakamıyorum servis son sürüm yüklediğini söyledi pinlere bakıyorum hepsi düzgün anlamadım yani sorun ne kafayı yiyeceğim işlemcim amd ryzen 7 5800x3d
  17. E

Gözle görülebilir bir şey mi 2-3 bilgisayarcıya gösterdim düzgün dedi 1666174585 Msi servisine götürdüm anakartım msi çünkü diğer şeyleri çıkarmamı istediler anakartın bios sürününü güncellediler o kadar bios pilini çıkartsam biraz beklesem denesem olur mu
  18. E

Yok hocam kayamazki taktım mandalınıda indirdim
  19. E

Arkadaşlar anakartımda cpu led ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyordu herkes bios güncel olmadığı için dedi bende servise götürdüm bios güncelleme için güncellediler eve geldim sistemi kurdum ama hala aynı cpu led ışığı yanıyor görüntü gelmiyor
Geri