Arama sonuçları: *

1. stellar

Yükseltme sonrası bilgisayar açılmıyor

b450m a pro max modeli. yaklaşık 15 dakika açık vaziyette bekledim görüntü yok. arıza ışıkları da yanmıyor. 1774038100 ilk denememde zaten 15 dakika kadar bekledim açılmadı diğer denemelerde de yine 4-5 dakika bekledim görüntü yok 1774038177 ramleri tek tek denemedim ama eski kullandığım...
  2. stellar

Yükseltme sonrası bilgisayar açılmıyor

iyi forumlar iyi bayramlar öncelikle. bilgisayarımı yükseltmek için b450m anakart ve r5 5600 işlemci aldım. bağlantıları vs. eksiksiz tamamladım fakat bilgisayarı açtığımda ekrana hiçbir görüntü gelmiyor. farklı ram’ler ile vs denedim bios pilini söküp taktım fakat sonuç aynı. bios...
  3. stellar

Soğutucu tavsiyesi r5 5600 için

iyi forumlar r5 5600 aldım b450 anakartla beraber işlemci için bi hava soğutma arıyorum. 1000 tl ye kadar tavsiyeniz varsa alabilirim teşekkürler şimdiden. biraz araştırdım 1000 lira altına var ama iyi midir bilemedim sormak istedim.
  4. stellar

R5 5600 için anakart tavsiyesi

ikinci el olarak r5 5600 için anakart arıyorum bütçem 2500 tl. tercihen 4 ram slotlu olursa çok iyi olur elimdeki ramleri kullanabilmem için. eğer o bütçeye bulunmaz derseniz de bütçem için en iyisini önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  5. stellar

Işlemci yükselticem darboğaz olur

10000 lira bütçe var ikisi için ama ne kada uygun olursa o kadar iyi tabii ki 1772650406 gpu darboğazı için sormuştum çünkü ekran kartım rx 580 ‘in 2048 sp diye bir modeli belirtmeyi unutmuşum. normal 580 ler gibi performans vermediğini düşünüyorum çünkü ondan sormak istedim. 1772650573 keşke...
  6. stellar

Işlemci yükselticem darboğaz olur

iyi forumlar bilgisayarımı parça parça yükseltmek istiyorum ryzen 5 5600 almaya karar verdim ama 1 ay boyunca bunu kullanmam gerekecek ekran kartı alana kadar. ekran kartım rx 580 8 gb 2048sp darboğaz vs bir sıkıntı yaşar mıyım? ( anakart ve soğutucu tavsiyeleriniz varsa da alabilirim)
  7. stellar

Ram yükseltmesi yapamıyorum

msi h310m pro vdh plus
  8. stellar

eve gidince deneyip bilgilendirme yapacağım teşekkür ederim
  9. stellar

yok hocam o da işlemedi
  10. stellar

hocam aynı 2 ram beraber çalışmıyor ama eski ramin 1’i ve yeni ramin 1’i beraber çalışıyor. yeni ramleri sıfır aldım aynı marka aynı model ram sorunu çözemedim hala kafayı yemek üzereyim.
  11. stellar

herkese iyi forumlar bilgisayarda 8 gb ram vardı 16 ya yükseltmek istiyordum bir süredir yeni ram aldım mhz değerleri vs uyumlu. 2 adet 8 gb ram aldım fakat ikisi aynı anda çalışmıyor. yeni aldığım 8 gb ile eski 4 gb ramim birlikte çalışıyor 12 gb olarak kullanabiliyorum. fakat iki 8 i aynı anda...
  12. stellar

Bilgisayara uygun ram arıyorum?

ramler de bozuk değil farklı sistemde test ettim ama anakartıyla uyumsuzluğu var sanırım
  13. stellar

ama cl19 ram aldım sistemde çalışmadı sorun orda zaten
  14. stellar

ama benim anakartta zaten 2 tane slot var üstündeki cl18 ler boşa çıkacak yeni alacaklarımla beraber çalışmayacak yani
  15. stellar

teşekkür ederim sağolun
  16. stellar

iyi günler bilgisayarımda 8 gb ram var 16 yapmak istiyorum bir ram aldım fakat çalışmadı. her sisteme her ram uymuyormuş onu öğrendim. msi h310m pro vdh plus anakartım var hangi ramler uyumlu çalışır? yardımcı olursanız sevinirim. bilgisayarın üstündekiler 2666 mhz cl18 4+4 ram. zaten anakart...
  17. stellar

Yeni aldığım ramler çalışmıyor

anladım teşekkür ederim
  18. stellar

mhz yüksek olmasının bir problemi yok bildiğim kadarıyla ama
  19. stellar

aynı marka model mhz cl değil hepsi farklı eskisi 2666 mhz di bu 3600, eskisi cl19 yenisi cl18. bunlardan herhangi birinden kaynaklanma imkanı var mı? anakartım msi h310m pro vdh plus.
  20. stellar

benim anakartım 2666 mhz destekliyor ben 3600 aldım ondan kaynaklı olabilir mi? ama bildiğim kadarıyla sorun olmuyor yüksek olunca. ya da işlemciyle uyumsuz olması gibi bir durum olabilir mi çünkü işlemci arıza ışığı da yanıp sönüyor ilk mesajda yazdığım gibi.
Geri