Arama sonuçları: *

1. L

Kablosuz mouse önerisi lütfen

Büyük el ve palm için en iyi tutuş önerilen aky blazer sky z1 bende bu modeli almayı düşünüyorum
  2. L

Güzel mouse ama fiyat olarak 5-6 bandında bütçe olarak bayağı yüksek
  3. L

Tutuşun nedir ve el ölçülerin ben bayağı araştırma yaptım aslında
  4. L

Teşekkür ederim dostum onu da bir inceleyeyim ozaman 1737441651 Evet dongle olmadığı için alasım gelmiyor benimde sana da hayırlı olsun teşekkürler dostum. 1737441906 Biraz bakındım sanırım bu ürünün tutuşu claw finger arası tutuş benim palm grip tutuş olduğu için elime oturmaz sanırım
  5. L

Evet sitede var olduğu yazıyor elim de büyük olduğu için bunu düşünmüştüm aslında ve palm tutuş için ergonomik olarak çok tercih edilmiş
  6. L

Bunu da ozaman listeye alayım teşekkür ederim dostum.
  7. L

Teşekkür ederim önerin için peki sence razer mi yoksa şu ürünler mi daha mantıklı https://wraithesports.com/products/atk-z1-pro-max-wireless-mouse https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?_pos=1&_psq=vxe+r1&_ss=e&_v=1.0&variant=47501104021697
  8. L

Rampage markasındansa atk blazer z1 veya vxe r1 modelleri daha mantıklı değil mi acaba
  9. L

Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. Kablosuz fare önerilerinizi siz üstatlara sormak istiyorum. Öncelikle çoğunluklu olarak FPS oyunları CS2 tarzı oyunlar oynuyorum. İlk defa kablosuz mouse alacağım. Kablolular hem ağır hem kablosu takılıyor beni çok rahatsız etmeye başladı. Mouse kullanım...
  10. L

15-20K Bütçeye Render+Oyun İçin Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar selamun aleyküm pc hocasının çıkarttığı sistem alınır mı yada donanım arşiv yeni bir sistem çıkaracak mı acaba teşekkürler şimdiden
Geri