Arama sonuçları: *

1. U

LOL de gereğinden düşük fps alıyorum

cpu-z veya bios
  2. U

LOL de gereğinden düşük fps alıyorum

bendede ayni sistem var en yuksek ayarlarda oyun baslangicinda 350 400 savaslardada 150 170 arasi geziyor ramler 3200mhzdemi calisiyor bakin bi
  3. U

gta 5 kac fps olmali

r5 5500 rx 6600 sistem gta onlinede kac fps almali tahminen, 110 100 fln aliyorum degerler iyi ve normal degil mi ve sicakliklar 55 derece falan
  4. U

psudan gelen cizirti

cw mi ama emin miyiz 1669156076 oyunda fps kisitlayinca ses asiri azaldi yok denecek kadar az coil whine sanirim dogrumudur
  5. U

psudan gelen cizirti

haklisin degisim yapilabilir aslinda sadece sesse beni rahatsiz etmiyor dibine girmeden duyulmuyor ve kulakligi takinca direk ztn disardan ses gelmiyor rahatsiz etmiyor ama performans acisindan bi sikinti olur mu ilerde yada yanik falan
  6. U

psudan gelen cizirti

sistem ozelliklerin nedir yazar misin
  7. U

psudan gelen cizirti

psu markamiz ayni degil fsp 550 w benimki ama sende bir sorun varmi suan ses harici performans acisinda 1669154987 zararlimi onu ogrenmeye calisiyorum coil whine olduguna emin miyiz bu arada
  8. U

psudan gelen cizirti

kasadan bu tarz bir ses geliyor psudan geldigini dusunuyorum coil whinemi bazen yuk binince artiyor kasanin en alt kismindan geliyor zararlimi onu ogrenmek istiyorum duyulsun diye
  9. U

Kazadan Cızırtı Sesi Geliyor

ondeki 3 fana yaklastigimdada ordanda ses geliyor gibi fanlar bi yere carpiyor olabilir mi yada rgb sinden mi kaynakli psu yu dinledigimde ordan ses gelmiyor gibi uste ciktikca artiyor ses
  10. U

hdd m yok sadece ssd var egzoz fanla ekran karti dibinden geliyor hangisi oldugunu anlamadim bu seslerin bi zarari varmi beni rahatsiz etmiyor suan ama pcye zarar verir mi
  11. U

egzoz fandan geliyor olabilir mi ekran ksrtiyla onun tarafdan geliyor 1668717001 nereden geliyor senin ses birde kasan ne
  12. U

yuke binmiyor dedigim ekran kartinin fanlari donmuyor ekran karti kullanan oyunlar oynamiyorum ve isi degerleri 53derece 1668716544 rahatsiz ediciliginden degil kulakligi takinca ses gelmiyor bile bir sikinti varmi onu ogrenmek istiyorum
  13. U

kasadan ses geliyor cizirti gibi birsey ekran kartinin fanlari donmuyor zaten yuke binmedigi icin cizirti neden oluyor olabilir oyunlarda fps dropda yemiyorum psu ekran karti egozoz fan tarafindsn geliyor
  14. U

işlemci cekirdek arttirma

işlemci msconfigde 1 olarak gozukuyor islemcim r5 5500 12 cekirdegide destekliyor ama acsam bi zarari olurmu
  15. U

Çözüldü✓ yeni aldigim pc siyah ekran

hocam gaming gen sistemler freedom mu geliyor windowsu kendimmi kurmam gerekiyor usble 1668616339 pc acildi eyv
  16. U

suan usb yok elimde biosdan formatlama sansim varmi 1668613908 konuya yardim edermisiniz
  17. U

konuyu okuduguna emin misin ben hazir sistemi aldim tusa bastim
  18. U

kanka dedigim gibi ulkeyi sectim klavye ekrani geldi sonra bekleyin dedi onu bekliyorum
  19. U

bekliyorum hala ekran geldi dedigim gibi biosada girebiliyorum ama klavye yerini sectikten sonra bekleyin yazisi cikiyor 1668613215 knk pcyi aldim direk dil yerine atti ulkeyi klavyeyi sectim ssd hdd nasil seceyim pcde hdd takili bile degil zaten
  20. U

pcyi acmadan ne wattmani kanka
Geri