haklisin degisim yapilabilir aslinda sadece sesse beni rahatsiz etmiyor dibine girmeden duyulmuyor ve kulakligi takinca direk ztn disardan ses gelmiyor rahatsiz etmiyor ama performans acisindan bi sikinti olur mu ilerde yada yanik falan
psu markamiz ayni degil fsp 550 w benimki ama sende bir sorun varmi suan ses harici performans acisinda
1669154987
zararlimi onu ogrenmeye calisiyorum coil whine olduguna emin miyiz bu arada
kasadan bu tarz bir ses geliyor psudan geldigini dusunuyorum coil whinemi bazen yuk binince artiyor kasanin en alt kismindan geliyor zararlimi onu ogrenmek istiyorum duyulsun diye
ondeki 3 fana yaklastigimdada ordanda ses geliyor gibi fanlar bi yere carpiyor olabilir mi yada rgb sinden mi kaynakli psu yu dinledigimde ordan ses gelmiyor gibi uste ciktikca artiyor ses
hdd m yok sadece ssd var egzoz fanla ekran karti dibinden geliyor hangisi oldugunu anlamadim bu seslerin bi zarari varmi beni rahatsiz etmiyor suan ama pcye zarar verir mi
yuke binmiyor dedigim ekran kartinin fanlari donmuyor ekran karti kullanan oyunlar oynamiyorum ve isi degerleri 53derece
1668716544
rahatsiz ediciliginden degil kulakligi takinca ses gelmiyor bile bir sikinti varmi onu ogrenmek istiyorum
kasadan ses geliyor cizirti gibi birsey ekran kartinin fanlari donmuyor zaten yuke binmedigi icin cizirti neden oluyor olabilir oyunlarda fps dropda yemiyorum psu ekran karti egozoz fan tarafindsn geliyor
bekliyorum hala ekran geldi dedigim gibi biosada girebiliyorum ama klavye yerini sectikten sonra bekleyin yazisi cikiyor
1668613215
knk pcyi aldim direk dil yerine atti ulkeyi klavyeyi sectim ssd hdd nasil seceyim pcde hdd takili bile degil zaten