Arama sonuçları: *

1. sigmale

Çözüldü✓ Sistem uyumlu mu? (işlemci ram memory types)

hocam eski sistem r5 3600x idi ama çok ısınıyordu, intel'in yazılımsal olarak daha iyi olduğunu düşünerek bu pc'yi intel toplayayım dedim. Bu ürünleri satın aldım şu an sadece ssd duruyor ona tam karar veremedim, bu memory types işi kafamı karıştırdı sıkıntı çıkarır mı bilemedim sisteme
  2. sigmale

Çözüldü✓ Sistem uyumlu mu? (işlemci ram memory types)

Bu sistemi kendim topladım, topladıktan sonra biraz daha araştırmak istedim ve i5 14600kf işlemcinin memory types 5600mhz desteklediğini fark ettim benim satın aldığım ramlar 6000mhz, bu işlemcinin memory types'ı benim aldığım Ram'le uyumlu mu acaba tam kavrayamadım memory types işini sıkıntı...
  3. sigmale

Bütçe 15k

Selamlar, pili uzun gidecek, iş(muhasebe programı ve windows office uygulamaları) ve günlük kullanıma uygun
  4. sigmale

Nike Air Max 270 1499 TL nike.com

çok iyi duruyor fakat ben tövbeliyim altı boş olanlara, zamanında almıştım bu tarz tabanı şeffaf bir ayakkabı zamanla orası boşanıyor her adımımda caf cuf ses çıkartıyordu çin işkencesine dönüyor bir zaman sonra ha bir de yağmurlu bir zamanda giymiştim o şeffaf alana su kaçmıştı abi çıkan...
  5. sigmale

❌İndirim Bitti! 🔥Nike Jordan Why Not .5? %50 indirim!

teşekkürler bilgilendirme için ✋
  6. sigmale

❌İndirim Bitti! 🔥Nike Jordan Why Not .5? %50 indirim!

nike internet sitesi nasıl çalışıyor? Ürünler yurt dışından mı geliyor tam anlayamadım çalışma sistemini, yurt dışından gönderiyorlarsa ürünü gümrükten kendim almam gerekmiyor değil mi gönderiyorlar adrese siparişi?
Geri