Arama sonuçları: *

• Users: nevi
  • Order by date
  1. nevi

30k Sistem Önerileriniz Var Mıdır?

Beyler arkadaşa sistem alacak 30kya bayadır takip edemedim piyasayı önerisi olan var mıdır?
  2. nevi

🔥İndirim 🔥Strong M4-12XPRO Kule Tipi Soğutucu Kupon İle 449TL 🔥

hocam takması da çıkarması da basitmiş güç uygulamaktan korkmamak gerekiyormuş performans olarak gayet iyi hele ki 350 TL'ye tam bir fiyat performans
  3. nevi

takması basitte macun boşa gitmesin bi denemek için macunsuz takıyım dedim tekte oturdu bu sefer de çıkartamıyorum macun süremedim çıkartmam lazım nasıl yapcaz onu be abi
  4. nevi

dün aldım bugün geldi yarın son final sınavıma girip takıcam bu arada ürünün paketlemesi muazzam adamlar öyle bir sarmış ki 15 dk açmaya uğraştım
  5. nevi

verdim hocam siparişimi tekrardan sağolun çok büyüksünüz
  6. nevi

hocam denedim sipariş ekranında hata oluyor desteğe danıştım "Almak istediğiniz üründe sepette kampanya veya farklı bir kampanya olan ekstra ürün varsa kupon uygulanmaz, kampanyalar birleştirilmemektedir, kampanyasız bir üründe deneyebilirsiniz" böyle bir şey saçmaladılar siz de böyle bir...
  7. nevi

şu an sipariş ediyorum hocam bu fiyata mükemmel o zaman teşekkürler
  8. nevi

@Akadir41 hocam incelemeniz ne durumda
  9. nevi

AMD 5600x aşırı ısınıyor ne yapmalıyım?

o zaman soğutucuyu alana kadar cpbyi kapalı kullanırım yarın da termal macun sürme videosu izler onu sürerim
  10. nevi

thermalgrizzly aeronaut 1gr aldım geçen indirimden bu fayda etmez mi? kasanın arkasını açtım fakat kasa yan yatık üstünde monitör var sıkıntı olur mu? diğer konularda da cbp kapatma veya voltaj ayarı yapmayı önermişler daha önce hiç dokunmamıştım bios ayarlarına onları ayarlamam gerekir mi?
  11. nevi

Arkadaşlar sistemi alalı 1 yıl 2 ay oldu. işlemcim boştayken 65-75 derece arasında oynuyor herhangi bir oyuna girdiğimde ise 90-96 derece arasında oynuyor. bugün işlemcinin tozunu falan da aldım fanı söküp tekrar taktım hala aynı değişen bir şey yok ne yapmalıyım? işlemcinin stok fanını...
  12. nevi

1 TB DRAM M2 SSD ÖNERİSİ

Arkadaşlar 1 tb m2 ssd alacağım windowsu ona kuracağım için dramli istiyorum. ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. şimdiden teşekkürler
  13. nevi

Yardım 2. Monitör Tavsiyesi

hocam taksitle 4.5kya çıkıyor sıkıntı yaratır bana
  14. nevi

Yardım 2. Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar Amazondan; https://www.amazon.com.tr/dp/B086ZSKV1F?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 bu ürünü 2.9kya aldım ama iade etmeyi düşünüyorum. 4kya kadar bütçe çıkabilirim ne almalıyım sizce?
  15. nevi

Yardım Zio koltuk alınır mı?

arkadaşlar zio Venom Gaming - Antrasit keten deep black alacağım. standart kol ve destek pedi(ücretsiz) ile totalde 8.5kya geliyor. kod girince 7.7kya düşüyor sizce almalı mıyım? zio önerir misiniz?
  16. nevi

Yardım TEMU alışverişlerim gümrüğe takılır mı?

aradığım cevap buydu teşekkür ediyorum.
  17. nevi

kargoya verildikten sonra diğer siparişi versem veya gümrükten geçtikten sonra versem olur mu?
  18. nevi

ne kadar süre aralıkla söylersem parça parça gönderirler?
  19. nevi

Arkadaşlar ilk defa temudan alışveriş yapacağım, vergisiz 3000 lira değerinde olacak, 3 parça halinde alacağım. Vergi dahil 1750+1750+1300 ödeyeceğim. Hem üç parça halinde aldım diye hem de fiyat yüzünden gümrükte sıkıntı çıkar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  20. nevi

Öneri Calitte, exvega, hawk ve xdrive hangi marka tercih edilmeli?

6-6,5k bütçem var 170 boy, 70 kilom var hangi markanın hangi koltuğunu tercih etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geri