Arama sonuçları: *

1. M

60K Sistem Önerisi Ekran Kartı RTX 4070 Tİ

Merhaba Dostlar Özellikle İşlemci Ve Ekran Kartın Uyumlu Eşit Seviyede Olacak Bir Sistem İstiyorum Ekran Kartın RTX 4070 Tİ Olmasını Rica Ederim Şimdiden Teşekkürlerimi Sunuyorum...
  2. M

Sıvı Soğutucu Konumu

Merhaba Benim NZXT H510 Flow Kasam Var Buna Sıvı Soğutucu Aldım NZXT X53 Fakat Üst Tarafta Sıvı Soğutucu Yeri Yok 1 Fanlık Yer Var Sadece Ön Tarafa Takmam Gerekiyor Burda Bir Sorun Yaşarmıyım Dönüşünüzü Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler.
  3. M

Amd Ryzen 5 5500 Nvidia GeForce RTX 3060 12 GB

Arkadaşlar Merhaba Yeni Sistem Toplayacağım Sizin Tavsiyeleriniz Benim İçin Önemlidir Sistem Özelliklerini Ve Linkini Alta Bırakıyorum Cevaplarsanız Çok Memnun Olurum Şimdiden Teşekkür Ederim. Amd Ryzen 5 5500 İşlemci Asus TUF GAMING A520M-PLUS AMD AM4 DDR4 Anakart XPG Gammix D30 8GB DDR4...
  4. M

Windows Tarihi İleri Gidiyor Sorunu ?

Arkadaşlar Merhabalar Sistemimde Sürekli Olmasa Da Bazen Tarih 2121 Yılına Gidiyor Ve Windows 11 Kullanıyorum Acaba Trojan Mıdır Yoksa Farklı Birşeymidir Yardımlarınızı Bekliyorum ?
  5. M

İPhone Lens Koruyucusuna Gerek Var Mı ?

Arkadaşlar Selam Yaklaşık Cihazıma 2 Gün Önce Kamera Lens Koruyucusu Taktırdım Fakat Video, Fotoğraf Kalitesi Düşüyordu Bende Çıkardım Acaba İphone Kamera Lensleri Kolayca Çizilirmi Yani Koruyucu Lens Gerek Var Mı Cevaplarınızı Bekliyorum
  6. M

Japon İphone Alınır Mı ?

Arkadaşlar Merhaba Ben Şu An Kuzey Irak Bölgesindeyim Ve Kendime İphone 12 Alacağım Fakat Bu İphone 12 Hem Japon Modeli Ve Çift Simli Bir Sorun Olur Mu Fikirlerinizi Bekliyorum ?
  7. M

Minecraft Lancuher Yüklenmiyor

Arkadaşlar Merhaba Ben Minecraft Lancuher Yüklemekte Sıkıntı Yaşıyorum Ne Kendi Sitesindeki Uygulamadan Yüklenmiyor Ve Microsoft Sitesinden Yüklenmiyor Acaba Serverlerinde Sıkıntımı Var Yardımcı Olursanız Sevinirim
Top Bottom