Arama sonuçları: *

1. R

Nintendo Switch Oled sıfır alınır mı?

Saol hocam oled alayım madem. Peki oledi çiplemek ne kadar tutar ve Antalya'da var mı çipleyebilecegim bir yer.
  2. R

İkinci el 150 buldum 0 denk gelmedi hic
  3. R

325 euro oled mediamarkta ama tax free ile 250 ye geliyor 2. Eller 190 ile 250 arasında gidip geliyor burda.
  4. R

Biraz daha cozy oyunlar var gibi. Bide hocam sizce lite almak mi daha mantıklı yoksa oled mi?
  5. R

Daha önce hic oynamadım. El konsolu almak istiyorum çip taktırırım muhtemelen.
  6. R

Merhabalar, Bir süredir yurt dışındayım. Uzun zamandır Nintendo Switch almayı düşünüyordum; açıkçası ilk etapta Nintendo Switch Lite almak aklımdaydı. Ancak bulunduğum yerde uygun bir fiyata, sıfır Nintendo Switch OLED buldum. Aklıma takılan konu şu: 2026 yılında Nintendo Switch OLED almak...
  7. R

s22 vs poco x6 12 gb ram hangisi daha iyi sizce

Öğrenci indirimini nasıl alacağım
  8. R

Genel kullanım arada bir oyun oynuyorum fotoğraf kısmı çok önemli değil benim açımdan.
  9. R

hocam pocolarda anakart sıkıntısı diyorlar ondan biraz tereddüt ettim s23 fe çok güzel telefon ama bütçemi aşıyor.18 k civarı bildiğin daha iyi bişeyler varsa söyler misin
  10. R

18k bütçeye hangisi gider sizce
  11. R

max 20k telefon önerisi

20k yı geçmem imkansız knk
  12. R

max 20k telefon önerisi

Merhabalar max 20 k telefon önerisi olan var mı poco x3 kullanıyordum ana kart sorunu çıktı bida poco alma konusunda emin değilim ama poco x6 pro ile s22 arasından kaldım (s21 FE de olabilir).
Geri