Arama sonuçları: *

1. shaco27

Yardım Dikey Ekran Kartı Montaj Sorunu

video gördüm şimdi anladım oynar sağ sol onu sabitlicek bir şey uydursan sorun olmaz bence. solda 2 solda 2 sağda galiba vida var olduğu için kart çıkmıyor sonuçta doğrumu bir sorun teşkil etmez max carpsan oynar en fazla soldaki 2 vida yerine bir şey sok araya sabit dursun sert plastik gibi...
  2. shaco27

tamam turbo tuşuna denk gelen yeri kes sorun olmaz vida sıkılıyordur yine normal şekilde ekran kartına 2 vida giriyor zaten. veya yukardan aşağı girmiyorsa ondan bahsediyorsun bence sağ taraf kesmicen için yine tutar ekran kartını sorun olmaz. yukarı bağlantı noktasına kadar kes yeterli tam...
  3. shaco27

sıvıdan kaynaklımı ? sana sunuda söylim ben dikey hiç sağlık bulmuyorum elimde 5.0 pci-e var havn dikey lianli dikey var takmıyorum gereksiz lüzümsüz ısı farkı pad ler akmaz desekte zaman ısı gördükçe her markada aşağı doğru erir gibi iniyor o yüzden ben biraz karşıyım.
  4. shaco27

illa dikeymi kullanıcan yatay olmuyormu :D gel sana çözüm sunim kasayı sat bir model üstünü al güncel olsun kafan rahat olsun. kesip biçme ile uğraşma yazık yani kestiğin zaman ilerde satim desen para etmez sorun yaşarsin. sen şimdi dikey mi kullamıyorsun yoksa sığma problemi felan mi oluyor...
  5. shaco27

tutucak vida yok doğrumudur yok desekte bir şey olmayak diye durum yok riske atmaya gerek yok bence. örnek verim resimde mevcut. geçenler arkadaşın oled monitor 5080 ekran kartı hyte 70 dikey oluyor o yatay yapmış demiri kesmiş masa ağırlığı kaldırmayınca kasadan ekran kartı ve sıvı fırlamış :D...
  6. shaco27

Rehber 📌Cybenetics Verilerine Göre Ülkemizde Satılan En Sessiz Psu Listesi 📌

p3 alim diyorum 0 20 k 2ci eli :D 18-19 1000watt 16.000 satıyorlar 2ci ellerini insanın alası gelmiyor az bir 3.1 olsun diyoruz ilerde 5090 geçersem sağlama alim diyorum fiyatları görünce canım almak istemiyor.
  7. shaco27

🔥İndirim Ön Sipariş! Xfx Swift RX 9070 Gre Beyaz Ekran Kartı 30.999,07 TL🔥

ekran kartı hariç yeni cıkan ürünlerde ön siparişli mal var mı hiç :D göze çarpan
  8. shaco27

yazan hiç biri tutmuyor en sessiz corsair-be quiet- noctua-seonic-rog thor serisi. kalan powerler %80 salamasyon arada tek tük kaliteli sessiz olan modeller var onlarda eskidi. msi sessizim diyor inliyor lianli sessiz diyor coil whine fan sessinde miğde bulandırıcı asus thor serisi hariç sessiz...
  9. shaco27

🔥İndirim Getır 500/250 Kupon Kodu

izin vermiyor dağa önce denedin diyor :D
  10. shaco27

🔥İndirim Getır 500/250 Kupon Kodu

az once gördüm denicem karta kalan son kuruşları iyi değerlendirmem lazım. pc iliklerimi sömürdü.
  11. shaco27

stok yok üretim yok nadir geliyor tr bulmak zor aşırı pahalı 2027 piyasa sürücekleri yeni modeler bulunur olucak ama tahmin et ne eksik en az bir 300-500 dolar eksik. ek dip not 210mm ve amerikaya avrupa için uyumlu olucak dönüştürücü lazım gibi bir notları vardı.
  12. shaco27

sırf sessiz olsun diye 140mm fanlı 1200-1500 wat psu bakiyorum çok pahalandı stok yok her ürün yok 2ci elleri 0 fiyatina bu ülkenin problemi bitmiyor birtane alım birdağa power değişmicem.
  13. shaco27

🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 Ultra İndirimleri

Ben Optimus Prime Bu mesajı yıldızlar arasında saklanan ve hayatta kalan tüm otobotlara gönderiyorum biz burdayız ve sizi bekliyoruz ! seni çağrıyorlar artık otobot dicem sana hoşuma gidiyor :D
  14. shaco27

adam bilmiyor ki itopik kazık olduğunu.
  15. shaco27

lian li beni üzdü platium power lazım yapay zeka otobot adam :D
  16. shaco27

9700x 10.999 TL İtopya

Daha düşer herhalde 😂😂
  17. shaco27

Eski kasasını sevmedim gitti 😂
  18. shaco27

Gordumde pek denemedim genelde kesmek gerektiği için lüzumsuz geldi 1-2 model kasada kesmeden yakabilyorsun diye biliyorum.
  19. shaco27

Sıvı normal.olarak ters bazı kasalar hep artich sığmıyor diye ters çevriliyor🥲. Tek tavsiye sat kurtul kasayı bende anakart ters girmiyor diye havn btf yapmak için alıp kesicektim vazgeçtim yeni versiyonu çıktı btf olarak.
Geri