Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim AMD Ryzen 5 5600 4.4 GHz 2575 TL

Asgari arttı ya sanırım onu kastediyor.
  2. S

Biostar 1650 Super Alınır Mı?

https://www.garajonline.com.tr/biostar-gtx1650-super-4gb-128bit-gddr6-vn1656sf41-2209 Kartın soğutması nasıldır bilgisi olan var mı?Bu fiyata tercih edilir mi? Nvidia kart istiyorum başka önerilere de açığım. Bütçe: 4000TL
  3. S

❌İndirim Bitti! ASUS TUF RX6500xt 3,649₺

Senin bütçen önemli değil illa RX6600 olacak (!)
  4. S

İtopya İade Koşulları Nedir?

Merhabalar itopyadan asus mouse aldım, geleli birkaç saat oldu ancak armoury create uygulaması kafayı yedirtti mouse'dan da soğudum. İade etmek için kutu içeriğini eksiksiz yollamak ve ürüne herhangi bir zarar gelmemiş olması haricinde bir şart bulunuyor mu bilgilendirirseniz sevinirim.
  5. S

❌İndirim Bitti! Asus ROG Strix Scope Deluxe 1.277,76

Asus ROG Gladius II'den memnun musunuz sizce şuan 400 TL'ye alınır mı?
  6. S

21 yaşındayım umarım 30 yaşında bu kafa yapısında olmam, engeli dört gözle bekliyorum. Kimseyi kırmak istemedim beni yanlış anladığını düşünüyorum, yaşının büyüklüğüne yakışır şekilde tepki versen, keza ben de benim yaşımın küçüklüğüne göre, daha iyi olurdu aramız canın sağ olsun.
  7. S

Bu kadar agresif konuşmana gerek yoktu kafayı mı yedin vs vs. Hadi ben okuduğumu anlamıyorum. Sen yaptığının farkında değilsin. Al satcılar derneğine kayıt olman gerekmiyor ''al-satcı'' olmak için al sat yapman gerekiyor ve sen de hali hazırda bunu yapıyorsun, hatta en uyguna ben satıyorum...
  8. S

Bu kadar övüp sonrasında hemen satmak... Harika bir al-satçı kafa yapısı tebrik ediyorum.
  9. S

Full beyaz sistem için Mousepad önerisi

Glorius beyaz modellerine bakabilrisiniz.
  10. S

Sonunda Yeni sistem aldık g.o mu h.o mu

H.o kardeşim
  11. S

Yardım İşlemci Seçmeme Yardım Et

1. Sistemi tercih ederdim.
  12. S

🔥İndirim Delux M800 wireless 299.99 TL + M700 199.99 TL

Verme kimseye fazladan para bir daha indirim olursa o zaman alırsın başka bir şey beğenirsin vs. vs. Al sat yapanlardan almaya devam ettiğin sürece onlar almaya devam edecek en iyisi almamak, alma kalsın ürün ellerinde.
  13. S

🔥İndirim Zotac rtx3060 12gb 7599tl🔥

5 Sene sonra kartı bozulmadan kullanıyor olma ihtimalimin daha yüksek olması?
  14. S

Yeni ekran kartı önerisi

RX 6600 çok öneriyorlar.
  15. S

🔥İndirim Zotac RTX 3060 Ti Twin Edge 8294 TL

İndirim takibi konusunda benim için bir numarasın @Ckribrahim
  16. S

300 TL Kronik Sorunsuz Mouse Önerisi

https://pckolik.com/urun/razer-deathadder-essential-kablolu-beyaz-optik-gaming-mouse/ Kolay kirlenmesinden çekiniyorum zaten şuan alsam pazartesiden önce kargolanmaz o yüzden biraz daha beklemedeyim.
  17. S

Pckolik de indirimi var beyaz model için sanırım değerlendireceğim.
  18. S

Palm/claw tutuyorum genelde elim 18 cm. Viper Mini küçük geliyor ona göre önerilerde bulunursanız sevinirim.
  19. S

₺3,299 - MSI MAG B660M Bazooka (Nays 250 TL Cashback Yapınca)

Nays kampanyalarına nasıl katılıyoruz?
Geri