Arama sonuçları: *

1. haktanpeker4

Pc açılınca bios ayarlarına giriyor

Merhabalar.Son 5 gündür her PC yi açtığımda biosa giriyor kapatınca da PC kapanıyor sorunu bilen varmı
  2. haktanpeker4

Bilgisayarımı yenilemek istiyorum.Tavsiye lazım

olan şeylerimi satmayıp arkadaşıma vermeyi düşünüyorum
  3. haktanpeker4

Bilgisayarımı yenilemek istiyorum.Tavsiye lazım

Merhabalar.Ben bilgisayar parçalarımı değiştirmek istiyorum.Şu anki sistemim; İşlemci:Amd Rryzen 5 3600 Ekran kart:rx 570 4g Anakartım:Gigabyte b350m RAM:2x 8gb xpg 3200mhz Kasa:Gamepower Dark Side Ssd:James Donkey m.2 1tb ssd Hdd:1tb Son yıllarda çok düşüş gösterdi.Şuan elimde imkanım varken...
  4. haktanpeker4

En güzel 3060 ekran kartı markası hangisi?

Merhabalar.En fazla 10000tl mi ekran kartıma ayırıcam.Siz yinede daha fazlasını da önerebilirsiniz.
  5. haktanpeker4

FORMAT ATTIKTAN SONRA OYUNLARIM ÇOK KASMAYA BAŞLADI

peki teşekkürler
  6. haktanpeker4

güç kablosunun takılı olduğu priz pc kendiliğinden kapanınca o da kapandı sorun onda olabilir mi?
  7. haktanpeker4

evet o 1682185971 evet yeni ssd o
  8. haktanpeker4

windowsun kurulu olduğu 1Tb lik ssd ye
  9. haktanpeker4

ramleri takıp çıkardım
  10. haktanpeker4

ayarların hepsini yaptım ama konunun görüntü ayarlarından olduğunu düşünmüyorum çünkü oyun 2 dk da bir 2sn liğine kendi haline dönüyor.
  11. haktanpeker4

merhabalar dün akşam aldığım 1tb lık m.2 ssd geldi.Bundan dolayı pc me format attım.Bende ek olarak 1 tane 1tb lık harddisk ve 240 gb lık ssd vardı.Bunların hepsinin içindekileri formatladıktan sonra m.2 ssd me windows kurup ana ssd mi o yaptım.Bilgisayarım çok hızlıydı ama cs indirdiğim anda pc...
  12. haktanpeker4

OBS kayıt çok kasıyor

6 mbps
  13. haktanpeker4

OBS kayıt çok kasıyor

Merhablar öncelikle.OBS de video çekmek istiyorum,OBS ayarlarımın hepsi tam.Fakat 2500 bit hızından yukarıya aldığım anda videonun ilk 10 saniyesi çok güzel ama sonrası çok kasmaya başlıyor.2500 bitten altındaki videonun kalitesi iğrenç.Ayarlarıyla beraber yada ayarları olmadan bir şekilde bu...
  14. haktanpeker4

Kablosuz oyuncu kulaklık önerisi lazım

Merhabalar ben kablosuz oyuncu kulaklığı almak istiyorum hem okulda hem dışarda hemde oyunlarda çok iyi bir performans yapabilecek müziktede oyundada ses kalitesi iyi olucak ve en önemlisi mikrofonun kalitesi %80 veya daha yakınlarda olursa çok iyi olur.Ek olarak görünümü kaba ve kulağıma...
Geri