Arama sonuçları: *

• Users: _SYG_
  • Order by date
  1. S

Oyuncu koltuğu farkları, önerisi

kesinlikle hawk alma piyasadki en rezil koltuk
  2. S

Driver_amdwvr.dll hatası

Bu hata çıkmıyor artık ama çökmeler devam ediyor günde 2 3 kez çöküyor... AMD de artık sorun kalmadı diyenler ağır fanboyluk yapıyormuş.
  3. S

Driver_amdwvr.dll hatası

Mantıklıymış deneyeceğim. Teşekkür ederim.
  4. S

Driver_amdwvr.dll hatası

iki günce önce sapphire pulse 9060xt 16 gb modelini aldım ilk gün en güncel sürümü yükledim 2-3 saatte bir görüntü donup sistem çöküyordu. Bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyordu. Ardından 25.9.2 sürümünü kurdum 1.5 gündür falan hiç sorun yoktu. Ama bugün tekrardan görüntü dondu ve sistem...
  5. S

SAPPHIRE PULSE AMD RADEONRX 9060 XT

6. S

SAPPHIRE PULSE AMD RADEONRX 9060 XT

Mevcut sistem bileşenleri 13400f 2x16 32 gb ddr4 ram rtx 2060 (6 gb vram artık çile çektirmeye başladı) Yılbaşından önce ekran kartı almak istiyorum... Yavaş yavaş sistem parçalarını güncelleyeceğim. Sizce bu linkteki kart mantıklı mıdır ve herhangi bir sorunu var mıdır? 9 taksit olması...
  7. S

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

hala stoklarda yok sırf şu incelemeden sonra bu kulaklığı alıp deneyim dedim 20 gündür stokta yok şaka gibi
  8. S

Oyuncu koltuğu alınır mı?

sadece hawk kullandım diğerleri hakkında çok bilgim yok o yüzden bir şey diyemiyorum. Hawkın tek iyi yanı sağlam konfor olarak hiç iyi değil
  9. S

Çözüldü✓ 9060xt 16 gb r7 5700 darboğaz olurmu

çocuksun
  10. S

Oyuncu koltuğu alınır mı?

hawk alma hiç rahat değil
  11. S

Yardım 3 KOLTUK ARASINDA KALDIM YARDIM?

Hawk kadar rahatsızı yok. Hawk alma da ne alırsan al
  12. S

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Evet gönül ister sorun olmasın alıp kullanalım ama bir şeyler çıkıyor mutlaka 240 hz de tamamen sorunsuz çalışacağını bilsem yine alacağım:D
  13. S

Peki Q27G4ZR güvenli liman olarak alınabilir mi ikisi de aynı fiyatta. Veya bu fiyatlar da sorunsuz denilebilecek öneriniz var mıdır?
  14. S

@Tayfunns redditte ekran siyahlaşması gibi sorunlar okudum monitörü 240 hzye çekince sorun çözülüyormuş sanırım. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı? 300 hz OD ile 320hz kullanılan panele fazla mı geliyor acaba?
  15. S

Öneri Bu Monitör tutucu alınır mı?

Alınır kaliteli
  16. S

22 23 k ya alınabilecek tabletler acill

V9 mu pad 10 mu
  17. S

Game garaj s11 hazır sistem ramları

Kendisi bu durumla ilgilenmeli bir çok kişi güvenip sipariş verdi böyle saçma iş olmaz
  18. S

Yeni alacağım hazır sistem

Gaminggende ki sistemde 9700x yeterli olur mu yoksa yükseltmişken 7800x3d yapmak gerekir mi? Pc tamamen oyun için kullanılacak
  19. S

Game garaj s11 hazır sistem ramları

@Abdullah Hacıgül
  20. S

Wifi Dağıtıcı/ Güçlendirici Önerisi

Mesh sistem denilen olay daha stabil diyr biliyorum bir araştır istersen
Geri