Arama sonuçları: *

1. T

Telefon önerileriniz bu fiyat bandında

bu fiyata biraz zor aga
  2. T

Yardım YENİ BİR MOUSE İSTİYORUM TAVSİYE LAZIM!!!

BAŞKA MOUSE TAVSİYELERİNİZ NEDİR?
  3. T

çok acelem yok tavsiye için teşekkür ederim indirimleri bekliycem zaten ama, yinede aklımda bir marka ve model olsun istiyorum indirime girince direkt alır boşuna zaman kaybetmem diye.
  4. T

https://www.n11.com/urun/razer-viper-mini-rz01-03250100-r3m1-optik-oyuncu-mouse-1621909?magaza=zonebilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu mouse nasıl acaba? düşünceleriniz benim için önemli
  5. T

Bu sistem alınır mı?

3090ti ı bir ara 28 bin tl ye gördüm yeni bu gereksiz pahalı demedi deme.
  6. T

World War 3 Açık Beta Olarak Çıktı! (Türkçe Dublajlı)

bu tarz online ve csgo benzeri rekabetçi oyunlarını sevmiyorum maalesef :(
  7. T

Merhabalar öncelikle, ben iyi mir oyuncu mouse u istiyorum fakat çok fazla bir bütçem yok max 400 tl var ne önerirsiniz?
  8. T

Internet sunucuları çöktü mu?

şuanda 100 mps hızımdan 92 alıyorum istanbuldayım sıkıntı yok fişek gibi
  9. T

Modem satın alıcam iyi ne önerirsiniz?

aynen 1664051045 Şuan bu modemle aldığım hız ve ping değerler hemde kablosuz 5G
  10. T

Alt yapımda aldığım maksimum hız 66Mbps sizce Turk net bu fiyata değermi?

Poyraz wifi ucuz güvenli ve çok yardımcı oluyorlar tavsiyem 1664050838 ping 5 ve sabit poyraz wifi da, ama sen turknet te en iyi 7 ping alırsın
  11. T

Bütçeni bilmiyorum ama buda iyidir. https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-vr2800-2800mbps-mu-mimo-gigabit-vdsl-adsl2-modem-router-dual-band-ewan-vpn-ebeveyn-kontrolu-2-usb-3-0-port-cift-cekirdek-p-HBV000006DWKG 1664050552 aynen bak farketmedim ben :D
  12. T

Tp-link hakkında çok bilgim yok ama şöyle bir söz var ucuz etin yahnisi yenmez diye ama yinede araştır ve öyle karar ver seni hüsrana uğratmasın
  13. T

ulan adama 10 bin tl lik modem atmışın :D gider yeni pc alırım o paraya :D sff
  14. T

https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-asus-dsl-ac750-vpn-750-mbps-adsl-fiyati,246784348.html?gclid=Cj0KCQjw1bqZBhDXARIsANTjCPLGxKYzC8vSdiydWVH3ooqWJc0CXpcDSntyXASENrO4jEx60SQvovUaAuxiEALw_wcB şuan kullanıyorum ve modeme her ay güncelleme geliyor hatta güncellemeler ile daha da hızlanıyor...
  15. T

Yardım ASUS G15 G513RM-HQ163W -VE- ASUS G15 G513QY-HQ008

kusura bakmayın vallaha :D yine çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz sağolun.
  16. T

Yardım ASUS G15 G513RM-HQ163W -VE- ASUS G15 G513QY-HQ008

aynen yinede zaman ayırıp yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz bana. 1664049720 zaman ayırıp yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz bana. 1664049738 zaman ayırıp yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz bana. 1664049828 yok, mux lu...
  17. T

YouTube linklerinden virüs bulaşır mı?

bazen fake youtube linki yapıp bilgilerini çalıyorlar şahsen biliyorum örneğin; www.youtube8.com diye yapıyorlar bilgileri giriyosun gidiyor sonra siz dikkat edin yinede
  18. T

Kaspersky yükleme sonra mouse klavye çalışmama

Lan olum saçma sapan anti virüs programları indireceğinize, aklınızı kullanıp yabancı dosyaları indirmeyip yabancı ve url si saçma olan sitelere girmeseniz yeter. .ORG
  19. T

Trojen bulaştı ne yapmam gerekiyor

Hiç anti virüs programlarıyla uğraşma bence, kesin çözüm belgelerini YEDEKLEMEDEN direkt format at gitsin.
Geri