Arama sonuçları: *

1. C

Tchibo 10 kg kahve alımına esperto latte espresso makinesi hediye

Hocam eduscho arabica robusta karışık ve tadı gerçekten çok kötü. barista serisi %100 arabica.
  2. C

Tchibo 10 kg kahve alımına esperto latte espresso makinesi hediye

Tchibo Barista serisinden 10 kg kahve alımına esperto latte tam otomatik espresso makinesi hediye. Yeni üyelere %10 indirimle birlikte 16.191 TL ye geliyor. https://www.tchibo.com.tr/c/kahve-haftanin-teklifleri
  3. C

Xbox gamepass 3 yıl 585 lira

Hocam rehber yapabilecek vaktim yok maalesef. Olsa güzel olabilirdi. Bazıları her tarayıcı da çalışmadığını söylemiş ben edge le denedim çalıştı. Benim üyeliğim devam ediyordu bende de çalıştı bilginiz olsun. Ancak ben 2 yıllık aldım üyeliğim devam ettigi için 3 yılın üzerine izin vermiyor...
  4. C

Xbox gamepass 3 yıl 585 lira

https://eksisozluk.com/entry/146814564 eksi sözlükte biri paylaşmış ben gamepass pc için denedim çalışıyor. Daha önce benzer bir yöntem vardı ancak orda 900 civarına geliyordu sanırım.
  5. C

Kalıcı Ücretsiz (İntel i5 veya rtx 3xxx alanlara özel) Pchocası 3080li sistemi alanlara gelecek olan 2 ücretsiz oyun

13 Ekim 26 Ekim arasında satın alinmis olmasi gerekiyormuş. Öyle yazıyor nvidia için olan kampanyada.
  6. C

Gaming gen kargolama suresi

Yok hocam şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı şimdilik. Bir arkadaşın egzoz fanı ters takılmış siz yine de gelince detaylı inceleyin.
  7. C

Gaming gen kargolama suresi

24 eylülde sipariş verdiğim hazir sistem 4 ekimde kargoya verildi 5 ekimde elime geçti. Yaklaşık 11 gün sürdü.
  8. C

Pazarama site guvenilir mi ?

iş bankasının alışveriş sitesi güvenilirdir. Maximum kart kullanıyorsanız avantajları olabiliyor mil puanlarınızı falan kullanabiliyorsunuz.
  9. C

Yardım 2K 165Hz IPS Monitör Tavsiyesi Arıyorum.

https://www.itopya.com/dell-27-s2721dgfa-165hz-1ms-2xhdmi-dp-hdr400-nano-ips-qhd-freesync-premium-pro-pivot-gaming-monitor_u19989 bunu da değerlendirebilirsiniz.
  10. C

Ultima-12100f Hala Alınır Mı?

Furmark 2k 1 saate yakın test yaptım 70 derece gördü max.
  11. C

Dün akşam ilk testlerimi yaptım herhangi bir sorun yok. Mantıklı bir seçim yapmışız. umarım herkesin sorunsuz sıkıntısız gelir sistemleri.
  12. C

Benim kargo teslim edildi bugün evde değilim o yüzden henüz test edemedim. Umarım herkesin bir an önce sağlam bir şekilde eline ulaşır.
  13. C

Hayırlı olsun hocam kasanın böyle çıkacağı belliydi hiç bir inceleme bulamamıştım bu kasayla ilgili. Benim de bugün kargoya verilmiş yarın elimde olur muhtemelen.
  14. C

Tabiiki hocam bilgilendiririm. Bu arada faturada tüm indirimi ekran kartından yapmışlar gibi görünüyor. Ekran kartı 3750 lira görünüyor. Normalde böyle mi oluyor bu işler bilmiyorum ama tuhaf geldi. Yarın bir gün ekran kartı arızalansa para iadesi istesek 3750 lira gibi bir iade yapılacak.
  15. C

hocam sistemde paketlendi olarak görünüyor ancak henüz kargoya verilmedi yazıyor. bende anlamadım açıkçası yarın anlaşılır ne olduğu.
  16. C

Bugün çıkışı yapılacağı söylendi hocam sistemde hala hazırlanıyor olarak görünüyor ancak fatura düzenlenmiş. sanırım bugün verilecek kargoya.
  17. C

Öneri IPS 2K 1MS 24”veya27” MONİTÖR

https://www.itopya.com/dell-27-s2721dgfa-165hz-1ms-2xhdmi-dp-hdr400-nano-ips-qhd-freesync-premium-pro-pivot-gaming-monitor_u19989 Geçen hafta bunu aldım gayet memnunum değerlendirebilirsiniz.
  18. C

Hayırlı olsun hocam bana bugün çıkışı yapılacak dendi bakalım. ilk izlenimleriniz nasıl acaba?
  19. C

Testte bir sorun olmazsa bugün çıkışı yapılacak dediler sabah yazdım. Bir hareket yok ama hala, bidaha soracam birazdan.
  20. C

pazartesi 3 oldu. Bende gecen hafta cumartesi sipariş verdim, aradığımda montaj bitti test aşamasında pazartesi çıkışı yapılacak diyorlar perşembeden beri. 4 gün ne testi yapıyorlarsa artik Bunlar bu hafta haqqus'un sistemlerine ağırlık verdiler muhtemelen.
Geri