Arama sonuçları: *

1. G

1000-1500tl Bandında Bilgisayar İçin Kulaklık Önerisi

yani normal her kablolu kıvrılır kollamak gerek kolladın sürece o kulaklık çok fp bir kulaklık
  2. G

2 Yıldır Çözülemeyen Oyundan Atma Sorunu Yardıım

o düzeldi fanları düzeltince
  3. G

Yardım Asus Vg259q5a Ghosting Normal mi

hangi siteden aldınız
  4. G

PC Yükseltmek İstiyorum Parça Seçiminde Yardımcı Olurmusunuz

ikili satanlar oluyor bazen onları kolla işlemci ve ekran kartı onlardan güzel indirimli bi şekilde alabilirsin 1790104144 hatta bazen sıfır işlemci fiyatına adam anakartıyla veriyor bi kaç gün kolla derim beleşten ana karttan güncellersin belki
  5. G

1000-1500tl Bandında Bilgisayar İçin Kulaklık Önerisi

aynısından devam et sıfırını al o fiyata alınacak en iyi kulaklıktır kendisi
  6. G

ramler bile orjinalinde her şey normal performansta. teşekkür ederim
  7. G

hocam şöyle bişe bende araştırdım ama benimki yenilenmiş sürüm resycned onda 12 desteği var gözüküyor ama dediğinizi zaten denemişim baktım 11 olarak ayarlamışım artık o sorun sadece ondan kaynaklı değil çünkü google büyütim dedim oyunu kapattıktan 15 dk sonra filan google kitlendi aynı hatayı...
  8. G

hocam şimdi 1 saat denedim oyundan atmadı daha uzun deneme sürem olduğunda tekrardan yazarım gpt ışın izlemeyi kapat dedi sadece onu kapattım başkada yüksek grafikli oyunum olmadığı için deneyemiyorum
  9. G

hocam ses bişe yok direk ana ekrana atıyor 1789753160 dediğinizi hiç bilmiyorum araştırıp bakacağım teşekkürler 1789753184 anladım hocam teşkkürler
  10. G

hocam iade işlemini özelden konuşsak biraz anlatsanız olurmu
  11. G

arkadaştaki 1660 superi denicem ama yakın bi zaman gibi gözükmüyor 1789664050 dar boğaz gibi bişe olurmu acaba
  12. G

ya nası olabilir kafayı yiycem çok saçma 1789644151 o kadar emek verip pc alıyosun sonuç dert almışın başına neyinde sorun bilmiyosun değiştiresin. belkide bi kablosu gevşek belki ekrankartı bozuk ulan kaç yılına geldik sorun nerden kaynaklı olduğunu anlayamıyoruz kafayı yersin. işlemci yük...
  13. G

amdkmdag.sys sorunu verdiğinden oluştuğunu dedi buda ekran kartı 20 dklık stres testi işlemciyi soktum strese 95 derece gördü ne alakaysa 1789642504 en yakın zamanda yapacağım onuda
  14. G

eyvallah hocam. zor gibi
  15. G

merhabalar konuyu tekrardan hortlattım ama bu fanları ben düzelttim bu pc gene böyle yapıyo kafayı yiycem ya 1788979150 en son yakacam bunu yokmu çözümü ya
  16. G

hocam şimdi müsait olabildim kasam: https://www.rampage.com.tr/products/rampage-icewave-siyah-temperli-camli-7-12cm-argb-fan-kontrolcu-transparan-e-atx-mid-t-gaming-oyuncu-kasasi?srsltid=AfmBOop_jJfHf8cnkNROaUXU2wq1fAkypW_zBvpd8-9HS2LLIZ8EjsGz alt tarafı gözenekli demir boşluklar var ama...
  17. G

Hocam peki sorun bundanmıdır 1786995794 Tabi akşam deneyip atacağım Fan düzenide pek bilmediğim için böyle geldi bana pc bende normal zannediyorum
  18. G

hocam dediklerini uyguladım sırayla test ede ede ama gene oyundan attı bide şunu da ekliyim çoğu atmaya yaklaştığında pcde büyük bi sıcaklık oluyor kasa sanki monster notbook gibi oluyo (ilk dediniz ıommu yu filan uyguladım bide expoyu filan sıfırlama hala yapmadım) 1786985204 kasa ortadaki...
  19. G

tam o sıra bende mesaj attım size yazdığınızı fark etmemişim mhz düşürüp tekrar girdim 10 dk sonra attı yani mhz alakasıda yokmuş sizin dediğinizi uygulayacam ama sizin dediklerinizin sadece bıos ayarını yapmadım diğer geri kalanı (windows sıfırlama hariç) zaten en temiz kurulum neyse onu...
Geri