Arama sonuçları: *

1. R

2 senedir yaşadığım oyun içi problemler

Hocam 1tb ssd alıp hdd’yi devre dışı bırakmak istiyorum. Hdd ve Psu dışında tüm parçaları test ettim sanırım sorun hdd’de. 1669491940 Hocam okuma hızında ciddi bir dalgalanma olduğunu fark ettim. 170 ve 130 mb/s hızları arasında geziyor ama 170’den 90’a düşüp birden geri çıktığı falan oluyor.
  2. R

2 senedir yaşadığım oyun içi problemler

2 senedir şu sisteme sahibim; Gigabyte GTX 1650 Super İ5 9400F Hyperx 8x2 GB dual channel 2666mhz ram Gigabyte H310M H2.0 anakart Xigmatek kasa ve PSU 1tb WD HDD Artık gına geldi diyebilirim. Sistemi topladığımdan beri sorun yaşayacağım korkusuyla adam akıllı oyun oynamadım. Bir...
  3. R

H310M H2.0’da nvme slotu yok

Nvme ssd alabileceğim paraya sata ssd almak istemiyorum sanırım ciddi bir hız farkı varmış? Nbme kullanmamın bir yolu var mı bu anakartta? 1600 liraya samsung 1tb sata ssd buldum sizce uygun mu?
  4. R

RDR2 oynarken aniden oyundan atılıyorum

Cevap verebilecek var mı stres testleri de denedim hiçbir değişiklik yok
  5. R

Cevap verebilecek var mı ona göre yeni ssd alacağım
  6. R

Oynarken fps takip programı da açtım ve 30 FPS %99 gpu kullanımı %20-30 cpu kullanımı alıyorum ve gpu 68 derecede geziyor. Sizce sebebi ne olabilir? Sürücülerimin tamamı güncel. Daha 2 gün önce sorunsuz saatlerce oynuyordum ama şu an fps droplar vesaire giriyor. HDD'min biraz sorunlu olduğunu...
  7. R

HP RTX 3050Tİ Laptop 18.000TL Yerine 16.499TL (EN UCUZ 3050Tİ'LI LAPTOP)

Dizüstü bilgisayara para verilmez hocam kim ne derse desin. Zaten 8gb ram o aleti direktman çöp ediyor. 2022'de 8gb ram ile doğru düzgün oynayabileceğiniz oyun yok. Laptopu şarja takmadan tam performansını alamazsınız ayrıca dizüstü ekran kartları normal ekran kartlarına göre daha güçsüz olur...
  8. R

Hoi 4 oynayanlar bakabilir mi?

Tüm DLC'leri almadan oynamayın sıkıcı olur. RP işi zor, yaşınız küçükse millet çok ezikliyor canınızı sıkarlar.
  9. R

Steam bahar indiriminden oyun önerisi

toplam 140 lira bütçem var oyun önerir misiniz? Halo master chief paketi, max payne 3, la noire ve detroit become human beğendiğim oyunlar. Başka ne önerirsiniz?
  10. R

2 fanlı Gigabyte RTX 3060 Tİ 8 GB alacağım

Hocam eğer fps drop olacaksa 3060 almamayı düşünüyorum. eğer drop yaşamayacaksam normalden düşük fps almam önemli değil.
  11. R

Hocam fiyatlar birbirine çok yakın 2000 tl falan var arada. Ona rağmen mi 2060 alayım?
  12. R

2060'a 5-6k vermektense 8k'ya 3060 ti daha mantıklı geldi
  13. R

Yoğun derken normalde almam gerekenin altında mı fps alırım yoksa drop falan mı yerim?
  14. R

işlemci Beslemez ama yapacak bir şeyim yok daha sonra anakartla işlemciyi yükseltirim diye düşünüyorum. Ciddi bir kalite kaybı yaşar mıyım? 2.el pc parçasına hiç olumlu bakmıyorum kim bilir neler yapılmıştır o kartla.
  15. R

8000 liraya buldum sizce uygun mu? H310M H2.0 anakartta i5 9400F ile kullanacağım.
  16. R

Xbox Series S günlüğü / piyasadaki laf kalabalığını sonuca bağlamak istiyorum

Geldiğinde görürsünüz hocam
  17. R

Xbox Series S günlüğü / piyasadaki laf kalabalığını sonuca bağlamak istiyorum

Hocam ilanda ithalatçı garantili yazıyorsa 1 yıl garantisi vardır. Eğer ithalatçıdan aldıysanız Muhtemelen ürün size geldiğinde garantisi bir yıldan daha az olacak. Microsoft’u arayıp durumu açıklayın ve garanti sürenizi uzatmak istediğinizi söyleyin onlar sizi yönlendirir 1 yıla tamamlarlar. Tr...
  18. R

Zotac RTX 3060 7800 TL iyi mi?

Hepsiburada’da sıfır satılıyor.
  19. R

GTX 1650S'den RTX 2060'a geçilir mi?

3060'a karar verdim. Hepsiburada'da 7800'e buldum ne diyorsunuz?
  20. R

GTX 1650S'den RTX 2060'a geçilir mi?

7800'e 3060 alacağım hocam fikir değiştirdim
Geri