Arama sonuçları: *

1. lolcuefe

Çözüldü✓ Slayer[3] 7-4060 alınır mı?

birçok kişi monster ve casper e bulaşma dediği için monster ve casper bakmıyorum. iki marka da piyasadaki ortalama kalitenin altında iç donanıma sahip ve diğer markalardan daha fazla ısınıyorlar. en azından araştırdığımda gördüklerim böyle
  2. lolcuefe

Çözüldü✓ Slayer[3] 7-4060 alınır mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/slayer3-7-4060/?wccps_c0=88032&wccps_c1=152800&wccps_c2=157542&wccps_c3=157541&wccps_c4=146230&wccps_c5=148440&wccps_c6&wccps_c7=134660&wccps_c8=66501&wccps_c9=7256&wccps_c10&wccpq_c0=1&wccpq_c1=1&wccpq_c2=1&wccpq_c3=1&wccpq_c4=1&wccpq_c5=1&wccpq_c6=1&wccpq_c7=1&wcc...
  3. lolcuefe

windows 11 valorant bilgisayarı çökertiyor

valorant açıkken arkada bir şey yapmaya çalıştığımda bilgisayar donuyor fare hareket ediyor ama hiçbir şeye tıklayamıyorum. bilgisayarı yeniden başlatmadıkça düzelmiyor. yardım edebilecek birileri var mı?
  4. lolcuefe

Korsan dizi sitesinde pop up reklam sorunu!

teşekkürler, işe yaradı.
  5. lolcuefe

Korsan dizi sitesinde pop up reklam sorunu!

korsan dizi sitesinden breaking bad izliyorum ve her bölümde sağ altta ufak bir pop up reklam çıkıyor engellemenin yollarını araştırdım ama ne yazık ki bulamadım reklam engelleyicileri denedim çerezleri sıfırladım her türlü yolu denedim ama olmadı. yardım edebilecek birileri var mı?
  6. lolcuefe

i7 7700hq 1050ti 16gb ram ile oyun yapılır mı?

unity üzerinden oyun yapmak istiyorum sistem bilgisi belirtildiği gibidir after effect,unity gibi programlar kullanmak istiyorum kaldırır mı
  7. lolcuefe

🔥İndirim Su damacana Kılıfı 15₺🔥

hocam damacanalar da üşüyor demeyin öyle
  8. lolcuefe

🔥İndirim Su damacana Kılıfı 15₺🔥

hocam damacanalar da üşüyor demeyin öyle
  9. lolcuefe

Laptop açılırken kapanıyor

zorlamışsan ve bir yeri çizmiş veya zarar vermişsen geçmiş olsun zarar görmemişse harddisk/ssd artık ne kullanıyorsan onun takılı olduğu yere bak belki diskin yerinden oynamıştır
  10. lolcuefe

Yardım Laptop mavi ekran yedi açılırken

sistem ne kadar iyi olursa olsun bazen bocalayabiliyor hocam belki windows güncel değildi belki de yazılımsal bir sorununuz vardı cmd yi çalıştırıp dir/s yazın takılmazsa sistemde bir sorun yok diye biliyorum takılırsa bir sorun olma ihtimali %100.
  11. lolcuefe

Yardım Laptop mavi ekran yedi açılırken

şu an bilgisyarınız açıldı mı yoksa mavi ekranda takılı mı kaldı
  12. lolcuefe

cracke karşıyım ama after effects kullanmak istiyorum

bahsi geçen adını duyurmuş bir siteden bulaştığı için korkuyorum zaten
  13. lolcuefe

trojan bulaştırdım geçmişte bilgisayarıma bir kaç kez o yüzden korkuyorum
  14. lolcuefe

dostlar merhaba crack oyun,programlara karşyım elimden geldiğince ücretini ödeyip almaya çalışırım fakat her ay after effecte ücret ödeyecek kadar durumum yok herhangi bir alternatifi var mıdır veya ücretsiz indirebilecegim güvenilir bir site var mıdır? (amv edit yapmak istiyorum)
Top Bottom