Arama sonuçları: *

1. C

taksitli motorsiklet önerisi

Sanırsam CB250R daha iyi bir seçenek gibi duruyor ne düşünüyorsun dostum? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
  2. C

a2 ehliyet, CC konusunda 250den aşağı bir şey olmadığı sürece hepsine kabulum. naked veya sport terciğimdir. Teşekkürler şimdiden 1726050675 Teşekkürler hocam, zamanını aldım 🙏 1726050750 PCX mantıklı motor aslında, peynir ekmek gibi elden çıkarmasıda çok kolay. Güzel bir seçenek bulamazsam...
  3. C

pcx güzel motor aslında ama herkesin altında pcx var artık görmekte binmekte istemiyorum CL250 hakkında fikrin nedir? 1726048377 Bende öyle düşünüyorum fakat çok fazla teknik bilgi sahibi değilim. Görüntüsünü beğendim ve markada honda olunca olabileceğini düşünüyorum başımı ağrıtmaz demi...
  4. C

bajaj öneren çok oldu çin almaktansa daha iyidir diye kullanandan duymak daha sağlıklı olur bajaj hakkında. Honda CL250 nasil bir fikrin var mı? Önden belli miktar ödersem 12 ay taksitle sanırsam aylık 10-15 civarına getirebiliyorum taksit ücretini. %0 faiz varmış birde kampanya.
  5. C

scooter, naked, sport hepsi olur hocam fiyat/performans olarak en mantıklısı hangisi olursa onu alma planım var. Ama şuanda scooter var bende o yüzden naked veya sport tercihimdir. Teşekkürler şimdiden
  6. C

ne zaman gelecek kampanya bir bilgin var mı dostum?
  7. C

Selamlar, aylık max 10-15 civarı ödeyeceğim 12 ay taksitli bir motorsiklet arıyorum kendime. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler iyi forumlar.
  8. C

7000 TL monitör önerisi

Selamlar, 7000 TL bütçem var valorant, cs2 gibi fps oyunları oynuyorum HZ olabildiğince yüksek olan bir monitör arıyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler iyi forumlar..
  9. C

Çözüldü✓ 30k bütçe sistem (sadece kasa) öneri

1200 TL gibi bir fark vardı, bütçede olunca neden olmasın dedim. Monitör hakkında düşüncen nedir?
  10. C

@55superx Hocam işlemciyi yükselttim 7600x e rami de 2x yaptım senin dediğinden. Nasil olmuş? 10k monitör bütçem vardı bunu aldım https://www.gaming.gen.tr/urun/353529/dell-g2524h-25-inc-280hz-0-5ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/
  11. C

Çözüldü✓ 10k bütçe monitor öneri

valorant ve cs2 gibi oyunlar oynuyorum HZ si olabildiğince önemli ama IPS ekran istiyorum renklerin güzel olması için aklımda bu var daha iyisi var mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/236735/asus-rog-strix-xg249cm-23-8-inc-270hz-1ms-fhd-freesync-premium-hdr10-gaming-monitor/ 1706517499...
  12. C

Seçtim hocam, teşekkürler. Bir sorum olacaktı bu CL30 ne demek tam olarak? CL32 ile farkı nedir mesela? CL32 daha pahalıda CL30 a göre.
  13. C

Ram olarak hangisini tercih edeyim kutu içinde olanların hepsi bütçe ye uygun. Ayrıca soğutucu şimdi doğru oldumu?
  14. C

Bende öyle düşünüyorum. Hazır sistemler daha uygun fiyata geliyor diye biliyorum tektek parça almak yerine. Fakat piyasayı tam bilmediğimden burada sormak istedim.
  15. C

Merhaba, sadece kasa için 30.000 TL bütçem var. Valorant ve CS:2 gibi işlemci ağırlıklı oyunları oynuyorum. Fiyat/performans açısından en iyi hazır sistem ne olabilir sizce?. Teşekkürler.
  16. C

Çözüldü✓ Oyuncu koltuğu önerisi

fab mı daha iyidir yoksa future mu bi bilgin var mı?
  17. C

Çözüldü✓ Oyuncu koltuğu önerisi

Merhabalar işim gereği çok uzun saatler bilgisayar başına oturuyorum aynı zamanda fps oyunlarıda oynuyorum bunun için konforlu sağlam bir koltuk arıyorum. Yapılı olduğum için geniş olması benim için önemli önerileriniz varsa bekliyorum. İyi forumlar..
  18. C

Çözüldü✓ 5000 TL oyuncu kulaklık önerisi

lgoitech g pro ya kötü diyorlar o yüzden almıyorum 1683372139 önerilerinizi bekliyorum
Geri