Arama sonuçları: *

1. B

Büyük Ellerim Var.Mouse Tavsiyesi

Elim 21 santim. Kablolu Kablosuz Fark Etmez. Tek derdim Elime düzgün oturması ve malzeme kalitesinin düzgün olması başka bir derdim yok hocam.
  2. B

Mümkünse 2000tl bütçem var. Sıfır olabilirse çok iyi olur
  3. B

Öncelikle Herkese İyi Forumlar Dilerim. Arkadaşları Elim Büyük. Yıllardır Mouse Sıkıntısı Çekiyorum. Çok Uzun Zaman Önce Siyah Rival300s Aldım ve Memnundum Fakat Optiği Çizildi Orta Topu Bozuldu Yanındaki Yumuşak Plastik Destekler Düştü. Emekliye Ayırıp 2.elde Bir Tanıdığımdan Yine Beyaz Bir...
  4. B

Çift Ram Takınca PC Görüntü Gelmiyor

Öncelikle Merhabalar 8gb Single Ram Kullanıyordum. Bu Rami Söküp Corsair Vengeance 8x8 16 gb Ram Satın aldım. Anakartım h610 bomber. Anakartımda 2x Ram Slotu Var Ve Ramlar Bu Slotlardan Sadece Birisine Takınca Çalışıyor. 2 Ramdada Sıkıntı Yok Çalışan Portta Denedim. Nasıl Bir Yol İzlemem Lazım...
  5. B

Çift ram takınca pc açılmıyor

hocam konuyu hortlatmak istemem fakat bendede aynı probleme benzer bir problem yaşıyorum anakartım sıfır ram sıfır psu 600w. anakartımda çift yani 2adet ram slotu var corsair 8x8 16gb 3200 mhz ram satın aldım ve ramlari tamamen değiştirdim. fakat ram slotlarından ilkine takınca 2 ramdede görüntü...
Geri