Arama sonuçları: *

1. K

BIOS'ta görünen SSD Windows kurulum ekranında gözükmüyor

tamam sen de empati yap. uzunca yazdım bunu denedim şunu denedim. İşlemci amd o yüzden intel driver olmuyor vs. Başım sıkışmış yazmışım ve sen sadece link atıyorsun. demiyorum yardım et de bu da saygısızlık
  2. K

[/MEDIA] ezbere video atmadan yazdıklarımı okusaydınız video linkini atmazdınız. Bunu yazma sebebim sonraki arkadaşlar da gerçekten yardımcı olabileceklerse yazsınlar
  3. K

Merhaba. Daha yeni Amazon satıcılı aldığım Kioxia Exceria Pro 1TB SSD'yi bilgisayarıma taktım. Flashı takıp kurulum ekranına geçtim. Kurulacak diskin seçildiği ekranda yeni aldığım diski gördüm ve seçtim. Aşağıdaki hatayı verdi. Sonra create Partition kısmını uyguladıktan sonra disk gözükmemeye...
  4. K

Bir sürü mavi ekran hatası alıyorum.

Bu hataları üst üste alıyorum. Her seferinde hepsini almıyorum ama çoğunlukla bunları alıyorum. Tüm driverlar güncel, BIOS güncel. Memtest86 ile test yaptım sıkıntı çıkmadı. 2 ay önce de bunları yaşadığım için temiz kurulum yaptım ama yine aynı şeyleri yaşamaya devam ediyorum. Sorunun ne...
  5. K

PHILIPS EVNIA 24" 180Hz 0.5ms Monitör alınır mı

tamamdır alacağım. teşekkür ederim
  6. K

Tamamdır sağ olun. Alacağım sanırım. Gezinirken bunu da gördüm. İyi midir sizce...
  7. K

https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3201a-238-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-pivot-hdr10-fhd-ips-beyaz-gaming-mo_u28009
  8. K

Hocam bulunduğum şehirde maalesef mağaza yok. Beyazını yine 5000' e almaya değer mi? Yoksa o fiyat bandında daha iyi monitör var mı ?
  9. K

Sıcak fırsatlar kısmında gördüm. Laptop için ikinci ekran olarak kullanacağım. Bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır? Kullanan varsa görüşlerini belirtirse sevinirim. Ona göre sipariş vereceğim
  10. K

Lenovo IdeaPad Gaming 3 16ARH7 modeli için uyumlu 8 GB RAM tavsiyesi

Cevabınız için teşekkür ederim. Kendi üstündeki rami görmek için CPU-Z kullanılması lazım herhalde ama kurup baktığımda spd ve memory değerleri gözükmüyor. Çözümü nedir ?
  11. K

Lenovo IdeaPad Gaming 3 16ARH7 modeli için uyumlu 8 GB RAM tavsiyesi

Selam arkadaşlar. 8 GB RAM yetersiz gelidiği için yükseltmek istiyorum ama hangi RAM daha uyumlu çalışır, nereden almalıyım gibi soruların cevabını arıyorum. Bilgisayarı Lenovo sitesine tanıtıp baktığımda gözüken bu;
  12. K

❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller Pembiş 1329 TL Siyah 1396 TL Beyaz 1476 TL

Bluetooth ile de gayet stabil çalışıyor. Kendim kullandım. Bluetooth kullanmak istemiyorsan type c kablo ile de rahatça kullanabilirsin.
  13. K

❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller Pembiş 1329 TL Siyah 1396 TL Beyaz 1476 TL

Merhaba. Sipariş verdim de ortalama kaç günde geliyor?
  14. K

Corsair HS65 sahipleri

Arkadaşlar bu kulaklığı almayı çok istiyorum. Alan varsa nereden aldığını ve memnuniyetini yazabilirse çok sevinirim.
Geri