Arama sonuçları: *

1. AnesteziXD

klavyemde sorun var.

bilmiyorum ki nerden bakabilirim.
  2. AnesteziXD

klavyemde sorun var.

tuşların görevleri kendi kendine değişiyor. space tuşuna bastığımda normalde videoyu durdurmak yerine ctrl-alt-delete görevini yapıyor kendi kendine bir şeyler yapıyor bunu nasıl düzeltirim.
  3. AnesteziXD

ekranım kendiliğinden kararıyor veya aydınlanıyor

ekranım kendiliğinden kararıyor veya aydınlanıyor bunun sorunu nedir nasıl düzeltebilirim yardım edin.
  4. AnesteziXD

Televizyondan 2. Monitör

Bi tane vidyoda gördüm adam televizyondan 2. Monitör yapıyor ve duvara sabitliyor aynısından yapmak istiyorum. Uygun ve çok büyük olmayan TV önerir misiniz.
  5. AnesteziXD

Garanti Banka kartına taksit

yok özel sektörde çalışanım 2.5k limit verdiler bana da nasıl hızlı bir şekilde yükseltebilirim ki
  6. AnesteziXD

garanti bankasının kredi kartı var bende ama ne yaparsam hızlı yükselir 1665298294 limit arttırmadan direkt red yiyorum
  7. AnesteziXD

limitimi nasıl hızlı bir şekilde yükseltebilirim ne kadar zamanımı alır
  8. AnesteziXD

zamanında mağazaya gidip yapıyorlardı kalktı mı acaba evkur evyaşam mağazalarında 1665297223 reis toplu bi para yok işte sorun o taksitle almayı planlıyorum
  9. AnesteziXD

kredi kartı varda limitim düşük yetmiyor 1665297133 herhangi bir pc sadece banka kartına taksit yapan yer lazım
  10. AnesteziXD

Banka kartına bilgisayar almak istiyorum ama taksitle var mı banka kartına taksit yapan mağaza bildiğiniz
  11. AnesteziXD

Vatan Bilgisayar taktsit seçenekleri

Vatan Bilgisayar'dan bi bilgisayar almak istiyorum oyun oynamak için yüksek sistemli lakin taksit ile kredi kartımın limiti yetersiz yükseltmek çok zamanımı alıcak gibi o yüden aklınızda başka bi fikri olan var mı veya başka bi yer mediamarkt gibi felan
  12. AnesteziXD

YETERSİZ LİMİT DİYOR.

tamamdır teşekkürler. 1664108816 tamamdır teşekkürler. 1664108862 tamamdır teşekkürler.
  13. AnesteziXD

YETERSİZ LİMİT DİYOR.

hocam kartımda 23913 tl olsa zaten taksitle almam
  14. AnesteziXD

YETERSİZ LİMİT DİYOR.

taksitle alıcam 2500tl limitim var
  15. AnesteziXD

YETERSİZ LİMİT DİYOR.

nasıl yani
  16. AnesteziXD

YETERSİZ LİMİT DİYOR.

23.913,05 tl alacağım bilgisayar limitim 2500 1664108429 anlamadım.
  17. AnesteziXD

YETERSİZ LİMİT DİYOR.

Garanti BBVA'nın kredi kartını kullanıyorum internetten taksitle bilgisayar alıcam limitim 2500 12 ay taksitle alacağım bilgisayar için ayda 2300tl ödenecek ama bir türlü yetersiz bakiye diyor sizce neden?
Top Bottom