Arama sonuçları: *

1. W

Çözüldü✓ Asus Cashback Sorunu

Adamlar parayı 1 ay sonra yatırmışlar. Ben hesap hareketlerinde farketmemişim. O yüzden boşuna beklemişim
  2. W

yok mu bu konuda bilgisi olan birileri ?
  3. W

Merhabalar , Kasım 2024 tarihinde Asus Rog Strix bir anakart alarak Asusun cashback kampanyasına katıldım. Katılımım 12.11.2024 tarihinde onaylandı. Ama o tarihten sonra hiçbir ücret iadesi olmadı. Bununla alakalı varsa tecrübeli arkadaşlardan ne yapılabileceğine dair çözüm önerilerine açığım...
  4. W

Yardım UMA YA ÇEVİRİLEN LAPTOPTA YÜKSEK FAN HIZI SORUNU

Arkadaşlar merhaba, Toshiba satellite S70 laptopun harici ekran kartı arızalanmıştı. Bende tamiri yerine ekran kartı çipini ve vram'leri anakart üzerinden söktürüp Uma şeklinde işlemcinin kendi ekran kartını kullanma kararı verdim. Cihaz normal çalışıyor fakat laptop açılışından başlayarak fan...
  5. W

Yardım ROG STRİX B650-A GAMİNG ANAKART EKRAN KARTIMI GÖRMÜYOR

Ekran kartı nın sokete giren kısmının hemen üstündeki ufacık parça kopmuş. Ondan mıdır bilmiyorum ama yeni farkettim. Resimde kırmızı yuvarlak ile işaretledim. Ekran kartını takarken m2 slotunun soğutma bloğu tam o tarafa denk geldiği için çok zorlanmıştım. İnş tamiri kolay birşeydi.
  6. W

normalde ekran kartı arızalı dahi olsa aygıt yöneticisinde görünmesi gerekmez mi? İşin tuhafı aygıt yöneticisinde de görünmüyor. Yarın bi ekran kartını bi yakınımın kasasına takıp deneyeceğim. İnş ekran kartında çıkmaz sorun . Anakart garantili en azından Güncelleme: Başka ekran kartı ile...
  7. W

Arkadaşlar merhaba, Ddr4 anakart işlemci ve ramlerimi satıp ddr5 sistem topladım. Anakarta işlemciyi ssd yi vs montajlayıp pc yi çalıştırıyorum fakat Rx 6700 xt ekran kartımdan hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Kartımın kesinlikle hiçbir sorunu yoktu ve sistemi toplayana kadar kutusundan hiç...
  8. W

🔥İndirim Seçili Bilgisayar Parçalarında %15 indirim Vatan Bilgisayar (27-31 Aralık)

herşeye bi indirim geliyor ama şu AMD işlemcilere bir türlü indirim yapmıyorlar
  9. W

🔥İndirim Vodafone Dijitale Özel Numara taşıma ve yeni tesis

bu afişleri heryere asıyorlar dükkan önüne veya webde görüyoruz ama hiçbirinde son tarih 19 Aralık diye yazdığını görmedim . Bi kampanya yapıyorsan o ayın son gününe kadar yaparsın , nasıl saçmalık anlamadım.
  10. W

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

yine boş beleş ürünlerle dolu , üstelik indirimle alakası olmayan bir gaming gecesi daha. bakalım bu firma ne zamana kadar bu şekilde sürdürecek bu işi.
  11. W

❌İndirim Bitti! 130.000 RPM HIZLI FAN 444₺ TEMU [ VERGİSİZ FİYATI ]

Türkçe dersi verene bak hele. Vergisiz diye yazacağına oraya adam gibi o mükemmel bildiğin üstat profesör olduğun Türkçe dil bilginle '' 130.000 RPM HIZLI FAN VERGİ EKLENMEMİŞ FİYATI 444 TL '' yazabilirsin. Vergisiz=Ürünün vergisi yok , vergi alınmıyor . Daha çok şey derimde değmeyecek insanlar...
  12. W

❌İndirim Bitti! 130.000 RPM HIZLI FAN 444₺ TEMU [ VERGİSİZ FİYATI ]

başlığa vergisiz yazılmış ama ürün vergiyle 711 liraya geliyor. Alacak olanlara duyurulur
  13. W

❌İndirim Bitti! Sapphire Pulse RX 7900 XTX 24 GB 37.999 TL

Sapphire pulse modeli görmekten gına geldi.
  14. W

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

gene beklediğim işlemciler yok
  15. W

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 7800 XT 16.999 TL 🔥🔥🔥

Cimri uygulamasına bir sürü ürün ekledim kaç gün önce 1 tane dahi indirim olmadı bugün. Bu indirim olayları Türkiyede işlemiyor.
  16. W

🔥İndirim N11'DE 9600x İŞLEMCİ KUPONLA 9299 TL

hocam 11k ya 9700x linki atar mısın?
  17. W

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Müthiş Final İndirimleri Başladı

Vatanda Amd 9000 7000 serisi işlemci çok çok ilginç
  18. W

yeni nesil bir işlemci olduğu için tercih edilebilir
  19. W

Arkadaşlar n11 de ana menüden alacağınız 6000 tl üzerine 400 tl kuponla 9299 tl ye geliyor. Ayrıca bonus kartla peşin fiyatına 3 taksit ve 100 tl de puan veriyor. n11'den AMD Ryzen 5 9600X 3.9 GHz AM5 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana...
Geri