Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Araç içi telefon tutacağı

telefonda kablosuz şarj özeliği yokki hocam para vermeye gwrek tok bence buna basit ucuz bişey arıyorum telefonu tutsun ywter
  2. S

valla olabilir sizinki öyle mi şu havalandırma ya izgaralikran almak daha mantıklı
  3. S

arkadaşlar telefon tutacağı bakıyorum yardımcı olurmusunuz aktif olarak kullandığınız bunu al dediğiniz varsa link atar mısınız.
  4. S

Hediyelik tesbih bakıyorum

merhaba arkadaşlar hediyelij tesbih bakıyorum 1000 til civarı bütçem var plastik oladun istemiyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz Erzurum oltu taşı varmış mesal 10k flan çakması gürcü taşı varmış akik taş veya kuka önerdiler
  5. S

Yapaz zeka ile nereden video olusturabiliein

resmi video yapamıyormu hocam
  6. S

Yapaz zeka ile nereden video olusturabiliein

arkadaşlar arkadaşıma şaka amaxli yapacağında nereden yapabilirim
  7. S

Kriminoloji dersim için hangi konuyu seçebilirim?

jsjaksksisai ciddi varmı hocam öneriniz
  8. S

Kriminoloji dersim için hangi konuyu seçebilirim?

arkadaşlar kriminoloji sunumum olucak konuya bir türlü karar veremedim aldığım konu biraz konu içeriği fazla olsun istiyorum yazmakta zorlanmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  9. S

Öneri Elektrikli ısıtıcı önerisi

arkadaşlar köye ısıtıcı almak istiyoruz karadenizdeyiz ev buzhane gibi oluyor önerilerini bekliyorum link atabilirseniz sevinirim
  10. S

Yardım Toyota Corolla navigasyon çalışmıyor

bozuktu yaptırdım hocam ederi 4k yoktur multi medyanın bir daha 2k veremem yani
  11. S

hocam ben 2k zagen verdim bozuktu 😂
  12. S

Yazilmada çok istiyorular ya 2k flan
  13. S

arkadaşlar anlayan varsa yardımcı olabilecek varmı 2017 1.33 Corolla orjinal multimedya igo navigasyon var ama çalışmıyor dosya eksik diyor multi medya eski tabi ama oluru varsa nasıl olur Google haritalarda sürüm yetmiyor diyor
  14. S

‼️Sistem toplamak için acele mi ediyorum ?

bilgisayarı aldıktan sonra araba alabiliesin araba aldıktan sonra bilgisayar alamayabilirsiniz bilgisayarı alin ama bi tik abartmışsiniz 100k ya çok iyi bir sistem alırsınız bence 200 lere hiç gerek yok hadi 130 olsun
  15. S

Balkonda mangal yapmak istiyorum öneri yaparmisiniz

arkadaşlar evimin balkonunda mangal yapmak istiyorum önerdiğiniz kullandığınız varmı barbekü link atar mısınız
  16. S

Köydeki Eve Isı Pompası Önerisi

bi an 20 bin zannettim bende alamayi düşünüyordum
  17. S

Öneri TAKİP CİHAZI ÖNERİSİ

aracın anahatarını saklamayı deneseniz
  18. S

Öneri Araç içi kamera önerisi

arkadaşlar öncelikle 6k bütçem var araç kamerası için yeterli bir bütçemi birde ön ve arka kesin olsun istiyorum bu fiyata birde 360 bulunurmu link atarsanız sevinirim
  19. S

Öneri Aracım için iç dış bez bakıyorum öneri?

Arkadaşlar aracım için iç dış bez bakıyorum öneri yaparmısınız aracın dışı için https://www.trendyol.com/fine-clean/60x90-cm-premium-cift-tarafli-600-gsm-mikrofiber-luks-oto-yikama-kurulama-araba-bezi-1-adet-p-862028739?boutiqueId=61&merchantId=22071 şundan 2 tane almayı düşünüyorum lastikler...
  20. S

Öneri Araç için temizlik bezi önerisi

arkadaşlar araç için temizlik bezi bakıyorum karar veremedim aracın dışı için araç içi için bakıyorum 2 tane dışı için 2 tane içi için bie tanede cam ve aynalar için düşündüm sizce
Geri