Arama sonuçları: *

1. S

35m2 Dükkan Nasıl Değerlendirilir.

Hocam köt tarzı bile olsa iki tane zincir market var onların olduğu yerde bakkal vs. Tutmaz tekel flan da açsam tutacak yer 4k flan nüfüsu vat
  2. S

Valla hocam bilmiyorum ama elin işinde çalışmaktan daha iyidir düşünüyorum bileyler açmaya bakacağım
  3. S

Arkadaşlar 35m2 dükkan kaldı dededen tokiden bulunduğu yer kasaba gibi bir yer 4-5 bin nüfusu var kiraya verelieblir ben kendim ne yaabiliirm sizce herhangi bir mesleğim yok basika nasıl değerlendirebilirim
  4. S

Araç Tavanı Temizlemek İçin Öneri

Emniyet kemerinede işe yararmı hocam
  5. S

Araç Tavanı Temizlemek İçin Öneri

Arkadaşlar aracım bej tavan tutma kolcakları ve emniyet kemerlerindede baya kir var normal ıslak bezlede geçmiyor kullanacağım şeyin leke bırakmasını istemiyorum ne öneririsniz
  6. S

Uzun Yolda Radar Uygulamadı İşe Yararmı ?

Hocam zaten aşırı hız yapmıyorum ama hız sınırı birden düşüyor noluo anlamıom bi radar arabası olsa pat yazacaklar bende max 140 la gidiyorum 120 le gidiyorum mrsala hız sınıro 90 gözüküyor garanti olsun diye yapıyorum 1779397055 free versiyonu işe yararmı acaba 1779397392 Hocam uygulama...
  7. S

Uzun Yolda Radar Uygulamadı İşe Yararmı ?

Arkadaşlaruzun yola cıkacağımda Radarbot uygulamadı var kullanan varmı işe yarıyprmu gerçekten veya başka bir öneriniz varmı
  8. S

Öneri Araç içi telefon tutacağı

telefonda kablosuz şarj özeliği yokki hocam para vermeye gwrek tok bence buna basit ucuz bişey arıyorum telefonu tutsun ywter
  9. S

valla olabilir sizinki öyle mi şu havalandırma ya izgaralikran almak daha mantıklı
  10. S

arkadaşlar telefon tutacağı bakıyorum yardımcı olurmusunuz aktif olarak kullandığınız bunu al dediğiniz varsa link atar mısınız.
  11. S

Hediyelik tesbih bakıyorum

merhaba arkadaşlar hediyelij tesbih bakıyorum 1000 til civarı bütçem var plastik oladun istemiyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz Erzurum oltu taşı varmış mesal 10k flan çakması gürcü taşı varmış akik taş veya kuka önerdiler
  12. S

Yapaz zeka ile nereden video olusturabiliein

resmi video yapamıyormu hocam
  13. S

Yapaz zeka ile nereden video olusturabiliein

arkadaşlar arkadaşıma şaka amaxli yapacağında nereden yapabilirim
  14. S

Kriminoloji dersim için hangi konuyu seçebilirim?

jsjaksksisai ciddi varmı hocam öneriniz
  15. S

Kriminoloji dersim için hangi konuyu seçebilirim?

arkadaşlar kriminoloji sunumum olucak konuya bir türlü karar veremedim aldığım konu biraz konu içeriği fazla olsun istiyorum yazmakta zorlanmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  16. S

Öneri Elektrikli ısıtıcı önerisi

arkadaşlar köye ısıtıcı almak istiyoruz karadenizdeyiz ev buzhane gibi oluyor önerilerini bekliyorum link atabilirseniz sevinirim
  17. S

Yardım Toyota Corolla navigasyon çalışmıyor

bozuktu yaptırdım hocam ederi 4k yoktur multi medyanın bir daha 2k veremem yani
  18. S

hocam ben 2k zagen verdim bozuktu 😂
  19. S

Yazilmada çok istiyorular ya 2k flan
  20. S

arkadaşlar anlayan varsa yardımcı olabilecek varmı 2017 1.33 Corolla orjinal multimedya igo navigasyon var ama çalışmıyor dosya eksik diyor multi medya eski tabi ama oluru varsa nasıl olur Google haritalarda sürüm yetmiyor diyor
Geri