Arama sonuçları: *

1. S

Balkonda mangal yapmak istiyorum öneri yaparmisiniz

arkadaşlar evimin balkonunda mangal yapmak istiyorum önerdiğiniz kullandığınız varmı barbekü link atar mısınız
  2. S

Köydeki Eve Isı Pompası Önerisi

bi an 20 bin zannettim bende alamayi düşünüyordum
  3. S

Öneri TAKİP CİHAZI ÖNERİSİ

aracın anahatarını saklamayı deneseniz
  4. S

Öneri Araç içi kamera önerisi

arkadaşlar öncelikle 6k bütçem var araç kamerası için yeterli bir bütçemi birde ön ve arka kesin olsun istiyorum bu fiyata birde 360 bulunurmu link atarsanız sevinirim
  5. S

Öneri Aracım için iç dış bez bakıyorum öneri?

Arkadaşlar aracım için iç dış bez bakıyorum öneri yaparmısınız aracın dışı için https://www.trendyol.com/fine-clean/60x90-cm-premium-cift-tarafli-600-gsm-mikrofiber-luks-oto-yikama-kurulama-araba-bezi-1-adet-p-862028739?boutiqueId=61&merchantId=22071 şundan 2 tane almayı düşünüyorum lastikler...
  6. S

Öneri Araç için temizlik bezi önerisi

arkadaşlar araç için temizlik bezi bakıyorum karar veremedim aracın dışı için araç içi için bakıyorum 2 tane dışı için 2 tane içi için bie tanede cam ve aynalar için düşündüm sizce
  7. S

arka varmı? peki
  8. S

hocam bunlarda 360 varmı 360 nasıl oluyor
  9. S

valla hocam 10 k da bir kameraya veremem güzel bişey olsun desem bütçe ne kadar olmalı 2-5 k arası yeterlimidir
  10. S

Merhaba arkadaşlar pek bilgili değilim bu konuda gördüğüm aracın etrafını kayıt altına alıyor sürekli arkda ön vs. kaza olue veya park halinde biri çarpar önlem amacıyla almak istiyorum ne önerirsiniz
  11. S

Öneri 900 Bin Tl Civarı 2. el araç önerisi

hoxam piyasa çok pahalandi 1.4 Mpi Hyundai var oda gitmiyor diyorlar 1762634741 birde 1.0 cliolar var turbolu ama ne kadar sağlıklı 3 silindir
  12. S

hocam şöyle onun dışında da bu fiyata performansli bir araba bulamıyorum öyle bir sıkıntı var 1.3 egea var o da ne kadar performanslı tartışılır
  13. S

Öneri KYK Kredi Alınmalı mı?

bence kesinlikle al ben 1. sınıfta almadım şuan 2. sınıfta alacağım en azından kafan rahatta oluyor he harcamassab gram al ama al ben pişman oldum sonradan
  14. S

hocam 1.6 larin fiyatı 1.2m en az okadar çıkma şansım yok 1762633920 hocam alması sikinti değilde sonra nasıl satarım çoğu yüksek km de boyalı değisenli boyali
  15. S

Merhabalar 900 civarı araç bakıyoruz max 930 k ya çıkabilirim ne şuan Toyota Corolla 1.33 Life bakıyorum al satta beni zorlamayacak zarara uğratmayacak bir araç olsun istiyorum siz ne önerirdiniz güzel Toyota lar var ancak lpg li ve atiker marka arkadaş lpg ye masraf yaparsın diyor zamanım...
  16. S

Fitnes programı için yardımcı olurmusunuz

merhaba arkadaşlar haftada 4 gün zpora gidiyorum Pazar göğüs arka kol -sali sırt ön kol - Çarşamba of - Perşembe omuz - cuma ful body sonra tekrar pazartesi aynı program sizce değiştirmek gereken bir şey varmı birde sırtımı hiçbir şekilde hissediyorum nedeni nedir ful koldan çekiyormusum gibi
  17. S

400 metre koşu süremi nasıl geri çekerim

merhaba arkadaşlar 400 metre koşum 1dk 15 sn geri cekmek istiyorum ama uzun süredir ayni sürede takili kaldım ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
  18. S

Yardım Zincirli jetta modellerinde kronik varmı?

merhaba 2014 ve öncesi jettalar zincirli bu zincir değişimin maliyeti nedir kronik bir sıkıntısı varmıdır acaba astra 1.6ctdi gibi maliyeti yüksekmidir yardımcı olabilirmisin
  19. S

Öneri Max 950 k araç önerisi

arkadaşlar max 950k hem aile hem genç için km en fazla 130k km li bı araç bakıyorum bir türlü karar vermedim sizce ne alınır siz ne alırdınız
  20. S

Öneri Max 1M civarı araç önerisi

arkadaşlar 1.2 TSI motor nasıldır kronik varmi sağlam motormu alonirmi sizce ww jetta 1.2 Tsi
Geri