Arama sonuçları: *

1. O

Sizce bu sistem nasıl ?

tamam teşekkürler
  2. O

Sizce bu sistem nasıl ?

bu sistem için 750w psu yeterli değil mi birde önerebileceğiniz kule tipi soğutucu varsa atar mısınız
  3. O

Sizce bu sistem nasıl ?

Anakart: Amazon.com.tr İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri RAM: XPG AX5U6000C3016G-SLABRBK Lancer Blade RGB 16 GB DDR5 6000 Mhz CL30 Tek Modül RAM Fiyatı ve Özellikleri Ekran kartı...
  4. O

İşlemci ve Ekran Kartı önerisi

İyi günler bilgisayarımın işlemcisi bozuldu am4 soket bana güzel ve yanına yakışacak ekran kartı önerir misiniz? Sistem özellikleri; Ryzen 5 2600X. RX 570 8 GB. 16 GB XPG 2666 MHz RAM. ASUS Prime A320M-F anakart.
  5. O

Yardım 25k-30k Laptop Önerir misiniz?

https://www.n11.com/urun/hp-victus-15-fa1082nt-b03c7ea-i5-12500h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4060156-dos-dizustu-bilgisayar-63429415?magaza=zitekbilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bütceni biraz daha artırabilirsen buna bakabilirsin
  6. O

Yardım 5000TL'ye Monitör Önerisi

Asus TUF Gaming VG279Q1R 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü ben 2 yıldır kullanıyorum gayet güzel monitör
  7. O

Yardım FİFA 25 SİYAH EKRAN SORUNU

Oyunu daha önce oynuyordum son 2 gündür oyun açılıyor fc25 logosu geliyor ama çözünürlük 1280-720 olarak geliyor yüklü oyunu açıyorum sonrasında siyah ekranda kalıyor sesler geliyor arkadan ama görüntü yok.
  8. O

Windows Update sonrası görüntü gelmiyor

Disklerde sorun yok başka bilgisayarda denedim çalışıyorlar.
  9. O

Yeni format atmıştım sonrada normal Windows uptade yapıyordu ilk yaptı bir problem çıkmadı yeniden geldi onuda yapıyordu görüntü gitti ve bir daha gelmedi.
  10. O

Windows Update sonrası siyah ekran hatası almak

İyi günler, bilgisayarıma Windows Update yaptığım sırada görüntü kayboldu ve bir daha gelmedi. Görüntü ile birlikte klavye ışıkları da söndü. Tekrar açmaya çalıştığımda siyah ekran sorunu devam etti, klavye çalışmıyordu. Ekran kartını söküp taktım, RAM'leri tek tek denedim ama sorunu çözemedim...
  11. O

Gelmiyor hiç bir şekilde logo filan klavye ışıklarıda aynı şekil ramler ve ekran kartı sağlam başka kasaya takınca görüntü veriyorlar acaba anakartmı kitlendi?
  12. O

İyi günler, bilgisayarıma Windows Update yaptığım sırada görüntü kayboldu ve bir daha gelmedi. Görüntü ile birlikte klavye ışıkları da söndü. Tekrar açmaya çalıştığımda siyah ekran sorunu devam etti, klavye çalışmıyordu. Ekran kartını söküp taktım, RAM'leri tek tek denedim ama sorunu çözemedim...
  13. O

PC oyuna girince kapanıyor

sorun ekran kartında diye düşünüyorum bakıcam
  14. O

tamam deneyeceğim
  15. O

teste ne sonuç verirse bozuk veya değil
  16. O

Aerocool 500W
  17. O

Sistem bilgileri: 16 GB RAM i39100F RX570 4 GB 256 GB SSD 1720977535 500w
  18. O

Monitör önerisi yapar mısınız

ASUS TUF GAMING 23.8 VG249Q1R 165Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör
  19. O

PC normal kullanımda çalışıyor fakat herhangi bir oyuna girince kapanıyor sorun nedir acaba macunlar yeni sıcaklık normal sadece oyunlara girince kapanıyor.
Geri