Arama sonuçları: *

1. S

Ryzen 5 5600 Amazon İndirimi

Ben geçiş yaptım günlük kullanımda bile farkı hissettim. Yalnız stok soğutucu yeterli olmuyor kule tipi aldım.
  2. S

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

İptal olayını çoğunlukla trendyol yapıyor bence. Hızlı davranan satıcılar kargoluyor. Satıcı böyle bir mesaj gönderemez. Geçmiş dönem siparişlerin uzerinde yapılan inceleme sonucunda birden fazla kez ve farklı hesaplardan kampanyalı işlem yaptığın tespit edilmiştir. Bu nedenle üzülerek """...
  3. S

❌İndirim Bitti! Acer Aspire 3 A315-510P-38X0 Dizüstü Bilgisayar 6.899TL

Hangi modeli 12.5k ya düştü?
  4. S

🔥İndirim 🔥🔥FIFA 23 Epic’de 126 TL Nays ile

Nays ne kadar ücret aldı? Geçen steam alışverişine 20 lira kur farkı çekmişti.
  5. S

Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB Outlet 4400 TL

Emperor firmasından akıllı bileklik almıştım. Bataryada sorun oluşunca garantiye gönderdim. Onaramayacakları kesin olmasına rağmen 1,5 ay kadar tamirde bahanesiyle beklettiler. Sonra zor bela para iadesinde anlaştık. Bu sefer parayı göndermediler sonra telefon ettiler cihazın aynısından bulduk...
  6. S

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Evet son paragrafta belirtilmiş onu gözden kaçırmışım kusura bakma. Bu şekilde algılamamın sebebi de ilk paragrafta oem keylerin yasal olmadığı, anakarttan silinemediği ile ilgili olumsuz mesajlar varken, yöntem hakkında olumsuz durumdan bahsedilmemesi. Yani oem keyler yasal değil ama böyle bir...
  7. S

"OEM keyi bilgisayara bir kere girdikten sonra kaç kere format atarsanız atın gitmiyor ve sizinle kalıyor. Sizden temelli ayrılması için ise anakart değiştirmeniz ya da lisansı kalıcı olarak silmeniz lazım. Bu yaptığımız CMD yönteminde ise" Lisans anahtarının anakarta gömülmesinde ve kalıcı...
  8. S

Başlık sahibi oem key anakarta gömülüyor silinmiyor falan demiş onun yerine bu yöntemi kullanın demiş. Oem keyin ne tür bir zararı olabilir ki bu kısmı anlamadım? Amaç zaten windowsun orjinal olması anakarta gömülse ne olur gömülmese ne olur? Ayrıca bilinmeyen bir sunucuya yönlendiriyoruz bu...
  9. S

ADATA 64GB USB 3.2 79 TL

https://www.newegg.com/global/tr-en/adata-model-auv150-64g-rbk-64gb/p/N82E16820211992 Newegg yorumlarında kısa sürede bozuldu yorumları mevcut. Önemli bilgi depolanmaz alacak arkadaşların dikkatine.
  10. S

❌İndirim Bitti! 🔥Ryzen 9 5900x 7316 TL🔥

Amazonun dışında gümrükte olaylar gelişebiliyor 150 euro üstündeyse. Şikayet var sitesinde okumuştum gümrükten veya kargodan arayıp ekstra ücret talep ediyorlarmış. Amazon da yapacak bir şey yok deyip iade sürecine geçiyormuş.
  11. S

❌İndirim Bitti! 🔥Ryzen 9 5900x 7316 TL🔥

Satıcı amazon germany'di sanırım. Gümrükten geçerken sıkıntı çıkma ihtimali yüksekti.
  12. S

🔥İndirim AMD Ryzen 5 5600 - Amazon - Tekrar stokta

Ryzen 2600'den 5600'e geçmeye değer mi sizce? Ekran kartım rx 570. Genel bilgisayar performansına etkisi sanırım %25 civarında.
Geri