Arama sonuçları: *

1. I

7900xt sistemde sürekli sorun yaşıyorum.

bozulmuş olabilir mi yoksa macun yenileme zamanı geldiği için mi böyle söylediniz?
  2. I

Ne yapmam gerekiyor? Önerin nedir? Lolde stabil çalışıyordu. Sıradan bir FPS düşüşü olsa anlarım fakat bu normal değil bence. Bildiğin oyun kasıyor. CS'de ölüm maçında ise oyun akıcı değil.
  3. I

evet yaşıyorum. Bu sistem stabil çalışıyordu 6 ay önceye kadar. Kafayı yedi. Lolde bile kasıyor şaka gibi :D
  4. I

Sistemim aşağıdaki gibi. Yaklaşık 2-3 aydır hiç oyun oynamıyordum. Lol gireyim dedim fps 240 sabit fakat minyon keserken bile acayip fps drop yiyorum sürekli titreşim var gibi. Asla akıcı değil. Ram ile anakart uyumlu olmadığı için expo ayarlarını elle girmem gerekiyor. Expo profili seçtikten...
  5. I

Pro X670-P Wi-Fi EXPO açıkken yeniden başlatma sorunu

Bu seçeneği Enabled Disabled ve auto olarak 3 şekilde de denedim değişen bir şey olmadı.
  6. I

Bir tek expo profili görünüyor sadece 1 var
  7. I

Bilgisayarımı yeniden başlattığımda anakart üzerinde sarı ışık yanıyor ve asla ekran gelmiyor. Mouse ve klavyeminde ışıkları yanmıyor. Bu hata yalnızca EXPO açıkken oluyor fakat geçtiğimiz haftalarda böyle bir sorunum yoktu. Yardımcı olabilir misiniz? Tüm her şey güncel ve az önce format attım...
  8. I

R7 5800X RX 6700 XT sistemde işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları normal mi?

Merhaba arkadaşlar, az önce 10 dakikalık AIDA64 uygulaması üzerinden işlemci stres testi gerçekleştirdim. Görev Yöneticisi üzerinde ekran kartı sıcaklığı 90 derece olarak görüntüleniyordu. FurMark testinde ise 71 dereceyi geçmedi. İşlemci ve ekran kartı sıcaklık değerlerim görseldekiler gibi...
  9. I

RX 6700 XT sistem yüksek FPS ile takılıyor

Valorant oynarken FPS çok yüksek fakat sürekli olarak oyun takılıyor. Aynı zamanda Apex oynarken V-Sync açmazsam kasma hissiyatı oluyor sıcaklıklar normal görünüyor. Hz ayarı yapıldı. RAM frekansı yükseltildi. Chipset driver güncel. Ekran kartı driver WHQL kurulu. İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X...
Geri