Arama sonuçları: *

1. İ

Maraş'ta 24 saat açık kafe var mı?

Bir tanıdıkla Maraş'a gelmeyi düşünüyoruz. Kalacak yer tutmayıp kafede otursak sabaha kadar, böyle 24 saat açık kafeler var mı? Bilginiz var mı?
  2. İ

Laptop fan temizlerken bataryayı çıkartmazsak bişey olurmu?

Şu videoyu izliyordum. Bende de Lenovo LOQ modeli laptop var. Fanları temizlerken ram kapağını ve bataryayı çıkartıyor galiba. Ben bunları yapmadan fanları videodaki gibi fırçalasam bir şey olurmu?
  3. İ

Steam'de uzakta görünmek

Steam'da mesela ETS 2 oynamama rağmen Shift+Tab yaptığımda "uzakta" olarak görünüyorum. Shift+Tab yapınca "Uzakta" yazısı gidiyor "Çevrimiçi" yazısı geliyor geri. Bu durumu yaşayan var mı ve çözümü var mı? Klavye Mouse'u kullanırken oluyor bu, oyunu oynarken yani.
  4. İ

ETS 2 tekrar başlar mıydınız?

Tekrar save dosyası açıp oradan oynamaya başladımda, Steam'da mesela bazı oyunlarda (ETS 2) oynamama rağmen Shift+Tab yaptığımda "uzakta" yazısını görüyorum. Shift+Tab yapınca "Uzakta" yazısı gidiyor "Çevrimiçi" yazısı geliyor geri. Bu durumu yaşayan var mı ve çözümü var mı?
  5. İ

Peki save'i silmeyip, yeni save'e başlasam yeni save'i TMP ve WoT'a kaydedebiliyor muyum? Kaydetme yapılıyorsa eğer 2 save'i de kaydedebilir miyim WoT ve TMP'ye?
  6. İ

Peki save'i silmeyip, yeni save'e başlasam yeni save'i TMP ve WoT'a kaydedebiliyor muyum? Kaydetme yapılıyorsa eğer 2 save'i de kaydedebilir miyim WoT ve TMP'ye?
  7. İ

Steam'da oyun oynarken uzakta olarak gösteriyor

Steam'da mesela bazı oyunlarda (ETS 2 ve Forza Horizon 5 gibi) oyunu oynamama rağmen Shift+Tab yaptığımda "uzakta" yazısını görüyorum. Shift+Tab yapınca "Uzakta" yazısı gidiyor "Çevrimiçi" yazısı geliyor geri. Bu durumu yaşayan var mı ve çözümü var mı?
  8. İ

ETS 2'de 248.6 saat yazıyor Steam'de ve bir süredir oynamıyorum. Save dosyalarını silip tekrar başlamayı düşündüm. Nordic Horizons dışında 23 DLC var. Bugün Nordic'i de almayı düşünüyorum. TMP'de yüklü. Mesela siz ETS 2'yi bir süredir oynamasanız ve tekrar başlamayı düşünseniz save dosyalarını...
  9. İ

Spiderman Remastered alınır mı?

Miles Morales bitirmiştim. Remastered olanı almayı düşündüm. Steam'da 19.97 dolar bakiye var, üstüne 5 dolar ekleyip almayı düşünüyorum. Hikayesi 100 saati geçiyor mu, gezerek dolaşarak tüm yan görevlerle birlikte oynasam? Sizce alınır mı? Miles Morales'ten grafik olarak farkı var mı?
  10. İ

F1 25 oyunu alınır mı?

Assetto Corsa Rally videolarını birkaç gündür izliyorum, çok tercih etmicem gibi. Rally olarak Dirt rally oyunlarını oynuyorum.
  11. İ

F1 25 oyunu alınır mı?

Peki başka araba ya da yarış oyunu varmı bildiğiniz? Dualsense ile oynuyorum çoğunlukla. (Forza motorsport dışında)
  12. İ

F1 25 oyunu alınır mı?

Bende çıktığı gün Almayı düşünüyorum.
  13. İ

F1 25 oyunu alınır mı?

F1 izlemiyorum ama yarış ve araba oyunları oynuyorum. Araba veya Yarış oyunları olarak: NFS Unbound NFS Payback NFS Heat NFS Most Wanted NFS Hot Pursuit Remastered Forza Horizon 4-5 Assetto Corsa The Crew Motorfest BeamNG Dirt 4 Dirt Rally ETS 2 ATS CarX Drift Racing WRC 4 Oyunlarını oynadım...
  14. İ

Forza Motorsport alınır mı?

Dualsense ile oynuyorum yarış oyunlarını çoğunlukla. RTX 4050 yüksek ayarlarda açarmı? Optimizasyon nasıl bilmiyorum ama AC oynamayıp yine pist oyunu almakta bilemedim yani. Forza oyunlarını oynadığımdan (FH 4 ve 5) bu oyunu da o yüzden almayı düşünmüştüm.
  15. İ

Forza Motorsport alınır mı?

Araba veya Yarış oyunları olarak: NFS Unbound NFS Payback NFS Heat NFS Most Wanted NFS Hot Pursuit Remastered Forza Horizon 4-5 Assetto Corsa The Crew Motorfest BeamNG Dirt 4 Dirt Rally ETS 2 ATS CarX Drift Racing WRC 4 Oyunlarını oynadım. RTX 4050 ve i5 12450HX işlemcili laptop var. Pist...
  16. İ

Yarış Oyunu Tavsiyesi

Motorsiklet oyunları pek oynamıyorum be.
  17. İ

Yarış Oyunu Tavsiyesi

Daha geçen gün indirimdeyken videolarına bakmıştımda youtube'dan. Çok düşünmedim bunu almayı be. İncelemeler kısmındaki yorumları da görünce yani.
  18. İ

Yarış Oyunu Tavsiyesi

Flatout 2'yi yazmamışım ama onuda oynadım. Pek alışamamıştım. Başka tavsiye ettiğiniz varmı? 1763138651 Wreckfest 2'yi eklemiştim istek listeme.
  19. İ

Yarış Oyunu Tavsiyesi

Steam'de yokki.
  20. İ

Yarış Oyunu Tavsiyesi

Araba veya Yarış oyunları olarak: NFS Unbound NFS Payback NFS Heat NFS Most Wanted NFS Hot Pursuit Remastered Forza Horizon 4-5 Assetto Corsa The Crew Motorfest BeamNG Dirt 4 Dirt Rally ETS 2 ATS CarX Drift Racing WRC 4 Oyunlarını oynadım. Tavsiye ettiğiniz başka bu tür oyunlar var mı? Assetto...
Geri