Arama sonuçları: *

1. RomeoO

İnternet Kablo kopuğu

Yapıcam pet şişeyi ayırıcam ekledikten sonra geçiricem ya da izole edicek başka bişi bulucam zaten ekipler gelene kadar idare etsin yeter 1666963190 yalnız bu kablo baya çok damarlı birüsü renk var aynı renklerde var 1666963232
  2. RomeoO

İnternet Kablo kopuğu

Yok ya her kabloyu tek tek sarıcam etrafına bantı bol bol sarıcam
  3. RomeoO

İnternet Kablo kopuğu

Eklediğim kabloyu bantlicam Yak konnektörü yok elimde basacak yapcak bişi yok 1666960269 Tamam knk dikkat ederim
  4. RomeoO

İnternet Kablo kopuğu

Zaten bizimde 3 defa çalındı dahavyeni yapmışlardı tekrar koptu 1 ay internet yoktu bütün altyapı kablolarını kesip çalmışlar
  5. RomeoO

İnternet Kablo kopuğu

Merhabalar dışardan gelen Vdsl kablosu bugün inşaat yapılırken kepçe tarafından kopartılmış kaç gündür internet yok ben bunu renklerine göre bağlasam. Sıkıntı çözülür die umuyorum denesemmi.?
  6. RomeoO

Kızın elimden tutması

Ama benim olay farklı Qr kodunu kendim okutabilirim değilmi kızın elimi tutmasına gerek kalmadan.?
  7. RomeoO

Kızın elimden tutması

Şunu anladım bizim milletimizin aşka olan inancı 0 adamlar ilgi görmemiş yaratıklar gibi ne diyelim. Boş sunuz
  8. RomeoO

Kızın elimden tutması

Aynen numaramı kağıda yazıp vericem eline. 1664346275 Tmm knk edicem
  9. RomeoO

Kızın elimden tutması

Sanane dostum yaşayan bilir yaşamadıysan konuşup durma hoşlanmış olabiliriz hoşlanmış olabilir seni ilgilendiren bişi yok yorum yapmana bile gerek yok senin
  10. RomeoO

Fifa 23 Pc'de Alınır Mı?

Ben aldığıma pişman oldum paketler çöp verior hesap şansları çok kötü değişen farklı bişi yok alma indirimde al derim gidip paranı yazık etme
  11. RomeoO

Kızın elimden tutması

Knk değmek ile tutmak arasında baya fsrk var senin beynin yanlış algılıor bazı kelimleri 1664306113 İnsan beğenebilir yürüyebilir reaksiyon gösterebilir sen yaşamamıssın galiba böyle bişi sürekli gittim aynı işlemi sürekli yaptım böyle bi tepki ile karşılaşmadım o yüzden
  12. RomeoO

Kızın elimden tutması

Halledicem…
  13. RomeoO

Kızın elimden tutması

24
  14. RomeoO

Kızın elimden tutması

Bende dalga geçiorum
  15. RomeoO

Kızın elimden tutması

Valla heyecanlandım şimdi ya
  16. RomeoO

Kızın elimden tutması

Knk numarada terse gelirse die çekiniorum 1664305409 Keşke bilsem spreyle yazarım kapılara 🤪🤪
  17. RomeoO

Kızın elimden tutması

Yarın gidicem knk ciddi konuşucam ama kız sana yürümüş dior sorduğum herkes 1664305354 Öyle değilde bende işe girmek istiorum falan nası yaparız die muhabbet açıcam
  18. RomeoO

Kızın elimden tutması

Ama knk adam haklı şimdi bazen farklı şubelere gönderebiliorlar kız giderse o zaman ben sıkıntı olurum
  19. RomeoO

Kızın elimden tutması

Ne yapim knk muhabbet açıcam zaten bi daha gittiğimde sonra instagramını isticem verirse yani
  20. RomeoO

Kızın elimden tutması

Gidip konuşcaktım dün kasalar iptal olup kapandı dier kızı molasına çıkması için baya bi ısrar etti dier kız molaya çıkmadı onun kasasıda önce açıldı yarın gidicem ya yapıcak bişi yok isticem yani
Geri