Arama sonuçları: *

1. İnojin

İnternet Hızı Pakertimden Ve Alt Yapımdan Düşük?

hocam bende teşekkür ederim hepinizin yardımları için
  2. İnojin

benim salonda binanın kendi alt yapısı var yani böyle bi kablo gelmiyo orda direk mesala ethernet girişine takabiliyorum orda denicem bide eyer olursa pc ye uzun bi kablo çekmem gerekicek ama denicem
  3. İnojin

@ bu sonradan eklendi bide şimdi gidip binanın orjinal tesisatına bağlasam düzelirmi sizce?
  4. İnojin

yok ethernet kısmı işte ordan tek bi kablo sonra attım o kutuya bağlanıyo sonra modem yazan kısımdan modeme
  5. İnojin

arıza kaydı açtım ama şimdi bitane daha fotoğraf koyucam 1665511025 tek kablo geliyo böyle
  6. İnojin

başka kablo yok tek kablo böyle
  7. İnojin

modeme şöyşe bişi gidiyo 1665510818 telefonum okadar eskiki google açılana kadar kabloyla aktarmak daha kolay
  8. İnojin

evet şimdi çektim resmi pc den girip hesaba koycam
  9. İnojin

1-2 dk bekleticem ozaman telefondan çekicem fotoğrafları 1665510604 fotoğraf çekerken farkettim telefon açılıyoda şuan kutuda telefon hattı yazıyor
  10. İnojin

normalde modem salondaydı ben pc kurulu oldu yere almak istedim ordada kablo yoktu turkcell de çalışan eniştemin akrabası vardı geldi kablo çekti bişiler yaptı küçük kuu var isterseniz fotoğrafını vs de koyarumda ince bi kablo ama
  11. İnojin

peki bana başvuru yaperken 77 kadar alabilcem denmişti sınırlama vs mi var yoksa bina tesisatımı sorunlu
  12. İnojin

başvururken keşke onun bilgisini verseydiler olmadı cayma bedelinin azalmasını beklicem
  13. İnojin

ilk başta düzelir belki dedim 1 ay geçti ama artık sorun vardır herhalde diye düşünüyorum 1.5 ay oldu geçeli
  14. İnojin

hat değeri nasıl bakçam şuana kadar baktım şeyler bi modemden bide alt yapıya baktım
  15. İnojin

telefonda benim telefonum eski vestel 5000 onda 16-20
  16. İnojin

evet başvururken hatta adam bana alt yapın 77 kadar alıyo 77 den fazlasını alamazsın dedi oyuzden 100 olanı aldım millenicomda zaten bi 35 bide 100 var başka paket yok
  17. İnojin

daha önceden turknet kullandım cayma bedeli çok çıkıyo yeni geçtim zam dan sonra ondan 1 ay sonra bağladılar şansıma 1665509104 burasımı? 1665509616 yardımın için teşekkür ederim millenicom arıza kaydı açıçam yarın olmadı şikayette bulunucam
  18. İnojin

modem arayüz değerlerine nasıl bakabilirim bide millenicom tahaddüt var bitti zaman geçmeyi planlıyorum 1665508919 o paneli biliyorum kurulumunu ben yaptım ama youtubedn izleyerek yapmıştım
Geri