Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Rtx 3060ti hangi model alınmalı?

İkinci el düşünürsen benim kullandığım gigabyte 3060 ti gaming oc var şuan sistemimde takılı 7800xt satın aldım öyüzden bunu satıyorum bu sene başında vok friday 2 sistemini almıştım kartda onunla birlikte geldi kutusu faturası garantisi herşeyi var. Test değerlerinide ilgilenirsen atarım.
  2. A

Sapphire RX 7800 XT Pulse ekran kartı ve amd 5600 600w 80+ bronze psu yeter mi?

Teşekkür ederim, başka önerisi olan var mı ?
  3. A

hım teşekkür ederim herkese ozaman yetecek ucuz yollu bir psu önerecek var mı
  4. A

verimi 552w https://www.whatpsu.com/psu/cpu/AMD-Ryzen-5600/gpu/AMD-Radeon-RX-7800-XT bu siteden bileşenlerimi girdiğimde 550w ın yeterli olacağını söylüyor.
  5. A

Rampage RMP-600-80P 600W 80 PLUS marka 1698916386 kapanmalar anakarta veya ekran kartına bir zarar verir mi 1698916419 Zaten sistemimde var yükseltmelimiyim diye düşünüyorum
  6. A

Sapphire RX 7800 XT Pulse ekran kartı ve amd 5600 işlemcili kasaya 600w 80+ bronze psu yeter mi arkadaşlar kasa ve psu vok friday 2 sisteminde olan 600w lık psu.
  7. Gigabyte RTX 3060 TI Gaming OC  garantili

Gigabyte RTX 3060 TI Gaming OC garantili

VOK FRIDAY 2 hazır sistemiyle birlikte aldığım ekran kartını satıyorum. 7800xt ye geçicem video linkini aşşağıya bırakıyorum.Cihazın hiç bir sorunu yok yeni sahibine hayırlı olsun. kutusu faturası mevcut garantisi devam ediyor zaten bu sene başında aldım. Video linki:
  8. A

7.000₺ civarlarına 2k monitör bulabilir miyim?

https://www.gamersarena.com.tr/twisted-minds-27-tm272qe-qhd-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-gsync-cercevesiz-rgb-ips-gaming-monitor-pmu1446 piyasada yeni ama her türlü işini görür bende bir hafta önce aldım kargo gayet hızlı güzeldi hiç bir sorunuda yok ürünün.
  9. A

TWISTED MINDS L DESIGN masa

Ben sistemim ve laptobum için bu masayı almayı düşünüyorum ama nette çok yorum ve inceleme yok bu masayı almak mantıklı mıdır,üzer mi beni yada başka önerileriniz olur mu ? Masanın...
  10. A

Aptech Gauss crack lazım

Merhaba, benim bu programa ihtiyacım var fakat ne kadar araştırsamda bir linkini bulamadım bulduklarımda kırık.Bana yardımcı olabilecek biri var mıdır?
  11. A

Vok Fri̇day 2 Ekran Kartı Ve İşlemci̇ Oyun Hedi̇yesi̇

Bende dün mail atmama rağmen bana hala dönüş yapmadılar.Neden acaba
  12. A

Vok friday kargoya verilen var mi?

Stres testinde max 64 gördü işlemci gayet serin çalışıyor. 1670007602 Knk daha korgo firması işlememistir isleyince siparişim nerede kısmından görebilirsin ben ordan takip etmiştim.
  13. A

Banada gelmedi ama bn aramadim
  14. A

Windows 10 home kurmuşlar hocam
  15. A

Valla bilmiyorum hocam fanlardan biri sorunlu olabilir mi acaba
  16. A

Aynı şekilde bende teslim aldım aşırı bir gürültü yok laptopumdan daha sessiz çalışıyor 1669987961 Performansında da bir sorun gormedim her şey olması gerektiği gibi
  17. A

Gün sonuna kadar sistemleri hazırlayıp gün sonunda kargoya veriyorlar sanırım benimde bugün 5 gibi kargoya verildi henüz verilmeyenler yarın akşam verilir diye dusunuyorum
  18. A

Wifi kartı almak istiyorum

GIGABYTE B450M H 3600MHz(OC)
  19. A

Teşekkür ediyorum hocam abime aldım aynisindan sistem toplandığında gayet memnun ama bn USB wifi adaptör değil wifi kartı istiyorum.Gerci sisteminin anakarti uygun mu onuda bilmiyorum hangi slota takılıyor bir arkadaşın bakma şansı var mı?
  20. A

Vok-friday 2 aldım sisteme wifi kartı almak istiyorum sisteme uygun wifi kartı varmıdır performansı iyi olan wifi kartı işlerinden pek anlamam yardımcı olabilecek var mı?
Top Bottom