Arama sonuçları: *

1. A

Oyun Önerisi (Online)

metin2 :P
  2. A

Çözüldü✓ LOGİTECH G PRO X KABLOSU BOZULDU

yok reis g pro x kulaklık var bende kablosu modüler mobil kablosuyla denedim ondada çalışmıyor kulaklığın kendi girişinde sorun olduğunu anladım amazondan almıştım iade ettim büyük ihtimal para iadesi yapacaklar. 1666209576 birde benim aldığım kulaklık 1. versiyonmuş 1. versiyonlarda bu sorun...
  3. A

yok type c değil 2 ucu jack girişli kablosu kulaklığın kablosu çıkarılabilir yani başka kablo ile denedim yine aynı sonuç verdi kulaklığın jack girişinde temazsızlık var ama yarın iadeye vericem
  4. A

Arkadaşlar hayırlı geceler.oyun oynarken kabloda temazsızlık oldu birden geri taktığımda ses hiç gelmedi.kabloların yerini değiştiriyorum ses boğuk geliyor.ne yapmam lazım.kaliteli kulaklık kablosu satan bir yer var mı bildiğiniz logitech g pro x e göre?
  5. A

Kulaklık önerisi logitech

tamamdır o zaman ben para gelene kadar bekleyeyim o zaman sağolun
  6. A

hocam parayı çektikten sonra sipariş iptal oldu parada çekilmiş nereye başvurmam lazım
  7. A

arkadaşlar siparişi verdim ama 2 dk sonra sipariş iptal oldu parada gitti bundan sonra ne yapıcam bilen varmı?
  8. A

g pro x şimdi 1500 liraya düştü benim şansıma sanırım onu alıcam
  9. A

beyerdnamic in 1664729228 aga az önce 2700 dü noldu indirimemi gitti şimdi bu fiyattaysan alınır bence 1664729229 aga az önce 2700 dü noldu indirimemi gitti şimdi bu fiyattaysan alınır bence
  10. A

oyun performansı nasıl reis.kulak kısmı açık bu kulaklığın dışarıya sesi çok vermezmi.ev kalabalık oyun oynarken rahatsız olurlar
  11. A

arada ne fark var tam olarak bayağı ucuzmuş logiteche göre
  12. A

oyun amaçlı alıcam aklımda wirelles modelleri vardıda aşırı pahalı 1664728455 o kadar bütçeye çıkamam artık mouse de aldım
  13. A

aklımda kablosuzunu almak vardıda aradaki fiyat farkı çok fazla bu kulaklık bu fiyata alınır mı? ona göre bu gün sipariş vericem kulaklığım yok şuan
  14. A

BU 2 KOLTUKTAN HANGİSİ

bende şık görünüyor diye aldım zaten :D ileriki zamanlarda soyulma olacakmı bende merak ediyorum ama derisi kaliteliye benziyor uzun yıllar götürür.ben garanti olsun diye full kumaş al dedim
  15. A

Çözüldü✓ AMD Ryzen 9 7900X'li bu sistem sizce toplanır mı ?

4000 sersinin o fiyatlara çıkması çok zor tavsiye edilen fiyatlardır bence 3090 ti ler 60 70 binden çıktı türkiyede
  16. A

Çözüldü✓ OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

reis bu kablosuz değil ama yoksa marka takıntım yok benim denemeyi severim
  17. A

bu nasıl hocam
  18. A

BU 2 KOLTUKTAN HANGİSİ

m4 ün yanları deri ama full kumaş istersen hawkın diğer modellerini incele
  19. A

BU 2 KOLTUKTAN HANGİSİ

medley m4 ü kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim 1664649101 toryumun ayakları demir dğeil zaten çok önermem
  20. A

maximum 2500 3000 liraya wirelles oyuncu kulaklığı arıyorum önerisi olan varmı?
Geri